MultiForums.gr  MultiHosting.gr  Multilabs.gr  MultiPolls.gr  Webstocks.gr  
Humanity forum Τελευταία ενέργεια: Ποτέ
Not logged in [Σύνδεση - Εγγραφή]
Go To Bottom

[ Κεντρική σελίδα ] [ Κόκκινο δωμάτιο ] [ Πράσινο δωμάτιο ] [ Μπλε δωμάτιο ] [ Καφέ δωμάτιο ] [ Λευκό δωμάτιο ]

Εκτυπώσιμη Έκδοση | εγγραφή στο θέμα | Προσθήκη στα αγαπημένα  
 Σελίδες:  1  2  3  ..  73
Συγγραφέας: Θέμα: Ελευθερη η Μπουρμπουλια - μεσα οι απεργοι πεινας!!!
krino
Posting Freak
*****
Μηνύματα: 23.828
Registered: 4-7-2003
Τοποθεσία: εγω απο κατω, το μωρο μου απο πανω :)
Member Is Offline

Διάθεση: Αστειέμπορας

shocked.gif Εστάλη στις 19-12-2006 στις 22:23 Απάντηση με παράθεση
Ελευθερη η Μπουρμπουλια - μεσα οι απεργοι πεινας!!!Παραθετω πρωτα το ρεπορταζ και μετα τα σχολια.19/12/06 14:59
Εκτός διά βουλεύματος
Αποφυλακίζονται οι Κ.Μπουρμπούλια και Γ.Νικολακόπουλος

ΑΠΕ
ΑθήναΑποφυλακίζεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών η Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, κατηγορούμενη στην υπόθεση του «παραδικαστικού κυκλώματος».

Το Συμβούλιο Εφετών έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης που είχε υποβάλει η κατηγορούμενη, πρώην ανακρίτρια, επικαλούμενη λόγους υγείας.

Το Συμβούλιο Εφετών όρισε για την αποφυλάκιση της Κωνσταντίνας Μπουρμπούλια την επιβολή των περιοριστικών όρων της χρηματικής εγγύησης 70.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της κατάθεσης του διαβατηρίου της σε αστυνομικό τμήμα.

Παράλληλα, με άλλο βούλευμά του το Συμβούλιο Εφετών έκανε δεκτή και την αίτηση αποφυλάκισης του δικηγόρου Γιώργου Νικολακόπουλου, ο οποίος κρατείται περίπου ένα χρόνο κατηγορούμενος για το «παραδικαστικό κύκλωμα».

Στον δικηγόρο επεβλήθησαν επίσης περιοριστικοί όροι, χρηματική εγγύηση 50.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Αν.Παπαληγούρας, ερωτηθείς από δημοσιογράφους σχετικά με την απόφαση του Συμβουλίου Εφετών να αποφυλακισθεί για λόγους υγείας η πρώην ανακρίτρια Κωνσταντίνα Μπουρμπούλια, η οποία εμπλέκεται στο παραδικαστικό κύκλωμα, δήλωσε: «Είναι μια απόφαση, την οποία δεν γνώριζα βέβαια, και την οποία προφανώς δεν μπορώ να κρίνω. Εκείνο που γνωρίζω όμως είναι η αταλάντευτη απόφαση της δικαστικής ηγεσίας να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο της κάθαρσης για λόγους υγείας της Δικαιοσύνης».

news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ, ΜΠΕ


και,


Είμαι ο Γεράσιμος Κυριακόπουλος.
Βρίσκομαι προφυλακισμένος στις Φυλακές Κορυδαλλού, κατηγορούμενος για τα επεισόδια της 6ης Μάη του 4ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ.
Λίγα πράγματα για την υπόθεση μου έχουν ως εξής:
Το απόγευμα της 6ης Μάη στο Θησείο, όπου δεν έγινε κανένα επεισόδιο, έξι αστυνομικοί της ομάδας Μ.Α.Τ. έκαναν έξι τυφλές και αναιτιολόγητες συλλήψεις, μία από τις οποίες ήταν η δική μου.
Αφού με συνέλαβαν χωρίς να έχω δώσει κάποιο δικαίωμα,πίστεψα ότι κάνανε απλές προσαγωγές υπόπτων, γνωρίζοντας την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί εκείνη την ημέρα. Όμως, όπως καταλαβαίνετε, γράφοντας σας αυτό το γράμμα, τελικά τα πράγματα δεν ήταν έτσι.
Έτσι, αργότερα, πηγαίνοντας με στη Γ.Α.Δ.Α., χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς καμία απόδειξη, οι αστυνομικοί μου έδωσαν ένα χαρτί να υπογράψω, το οποίο είχε ένα βουνό κατηγορίες. Βέβαια, οι αστυνομικοί για να στηρίξουν τις κατηγορίες αναφέρουν στα έξι πανομοιότυπα κατηγορητήρια τους ότι οι συλλήψεις δεν έγιναν στο Θησείο, αλλά στην Πλατεία Μοναστηρακίου, όπου έγιναν επεισόδια, παρουσιάζοντας μας σα μια ομάδα που τους επιτέθηκε.
Έτσι χωρίς κανένα αληθινό στοιχείο, πηγαίνοντας αργότερα στην ανακριτική διαδικασία, μου αποδόθηκαν σοβαρές κατηγορίες όπως απόπειρες ανθρωποκτονίας και προμήθεια και κατοχή 50 εκρηκτικών βομβών κοι χωρίς να είμαι ύποπτος φυγής ή να έχω παρελθόν σε τέτοιες παρόμοιες καταστάσεις (πώς άλλωστε; ),διατάχτηκε η προφυλάκιση μου. Έτσι βρίσκομαι χωρίς κανένα αληθινό στοιχείο προφυλακισμένος στις Φυλακές κορυδαλλού,αντιμετωπίζοντας σοβαρές κατηγορίες.
Στη συνέχεια, οι αιτήσεις αποφυλάκισης που έκανα
απορρίφθηκαν συνεχίζοντας την κράτηση μου στις φυλακές χωρίς κανένα αληθινό στοιχείο.
Έτσι προβληματίζομαι και αναρωτιέμαι πώς μπορώ εγώ, ένας απλός άνθρωπος, να αποδείξω -μη έχοντας καμία απόδειξη παρά μόνο το λόγο μου για αυτά που βίωσα- το αντίθετο απέναντι σε έξιαναληθείς κατηγορίες αστυνομικών.
Μάλλον δεν μπορώ.
Έτσι,ευρισκόμενος σε απόγνωση και μη έχοντας άλλο τρόπο να αντεπεξέλθω απέναντι σε όλες αυτές τις αναληθείς κατηγορίες που μου απέδωσαν και γνωρίζοντας -παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που έχω (όπως ρήξη νεφρού και ρήξη σπλήνας)- ότι αυτό που θα κάνω μπορεί να μου στοιχίσει τη ζωή μου, ξεκινάω απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για τις αναληθείς κατηγορίες τις οποίες μου απέδωσαν και ζητώντας την άμεση αποφυλάκιση μου μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση μου.

Γεράσιμος Κυριακόπουλος


οπως επισης,Την στιγμή που γράφεται αυτό το γράμμα διανύω την 6η ημέρα (04/12/06) απεργία πείνας. Μέχρι ότου αντέχουν οι σωματικές μου δυνάμεις και έχω πνευματική διαύγεια, θα συνεχίσω να κρατάω επαφή με τον έξω κόσμο. Οι επτά μήνες ομηρίας μου με έχουν τροφοδοτήσει με αρκετό πείσμα και επιμονή για να συνεχίσω τον αγώνα μου.

Βρίσκομαι πίσω από τα κάγκελα των Δ.Φ. Κορυδαλλού γιατί επέλεξα να συμμετάσχω στη διαδήλωση του 6ου ευρωπαϊκού κοινωνικού φόρουμ στις 6 Μάη. Από τις 17 συλλήψεις, προφυλακίστηκαν 3. Ένας απ’ αυτούς είμαι και εγώ. Δεν ήταν καθόλου τυχαία κατά τη γνώμη μου η επιλογή των 3 ατόμων που προφυλακίστηκαν. Ελλείψει υπαρκτών αποδεικτικών στοιχείων, η ανακρίτρια που χειρίστηκε την υπόθεση μας χρησιμοποίησε όλες τις δυνατές και γνωστές μεθόδους για να επιτύχει την προφυλάκιση μας. Οι ανακρίσεις μαρτύρων – αστυνομικών αλλά και δικών μου ανθρώπων δεν έγιναν με γνώμονα την ανεύρεση της αλήθειας, αλλά στόχευαν στο στήσιμο ενός κατηγορητηρίου, όπως αυτό τους βόλευε.

Βρίσκομαι στη φυλακή βάσει κατασκευασμένων μαρτυριών των αστυνομικών, και οι οποίες στην πορεία άλλαξαν με αποτέλεσμα να προκύπτουν ακόμα περισσότερες αντιφάσεις και ανακρίβειες, οι οποίες φυσικά πάλι δεν ήταν αρκετές για να απαλλαγώ απ’ το σαθρό μου κατηγορητήριο.

Βλέπετε η κοινωνία έχει μάθει να ανταποκρίνεται μόνο στην εικόνα, να αντιλαμβάνεται την ύπαρξη στυγνής αστυνομικής βίας και κατασκευής υπόπτων μόνο στην περίπτωση που κάποια τηλεοπτική κάμερα τύχει να βρίσκεται εκεί κοντά, όπως συνέβη πρόσφατα στην περίπτωση του κύπριου φοιτητή και παλαιότερα με τη σύλληψη του Simon Chapman κατά την διάρκεια των γεγονότων στη Θεσσαλονίκη το 2003. Τότε μόνο είναι έτοιμη να μαυρίσει τους κατά τα άλλα διαφανείς αστυνομικούς. Και πάλι όμως όχι για πολύ. Εδώ ταιριάζει και κάτι που χω διαβάσει: ότι οι άνθρωποι έχουν την ιδιότητα να συγχωρούν και να ξεχνούν οτιδήποτε για το οποίο δεν παίρνουν εκδίκηση.

Εγώ λοιπόν δεν είχα την ¨τύχη¨ να συλληφθώ μπροστά σε κάποια κάμερα. Έτσι και αλλιώς η σύλληψη μου έγινε μέσα σε μια καφετέρια.

¨ Η ζωή είναι παντού.¨ Αυτός είναι ο τίτλος του κύκλου πολιτιστικών εκδηλώσεων του υπουργείου δικαιοσύνης. Πράγματι ! Ξέχασαν όμως να συμπληρώσουν ότι η ελευθερία και η αξιοπρέπεια δεν είναι πουθενά. Η φυλακή είναι ο καθρέφτης μιας κοινωνίας που αρνείται να δει το είδωλό της. Όλοι οι ιθύνοντες θα έπρεπε να ντρέπονται για την κατάσταση που επικρατεί στις ελληνικές φυλακές. Πάνω από 10.000 άνθρωποι είναι στοιβαγμένοι και υποχρεωμένοι να ζουν σε συνθήκες που ούτε τα γουρούνια δεν θα καταδεχόντουσαν να ζήσουν. Ένας αριθμός κρατουμένων, που αν αναλογιστούμε αγγίζει το 1 0/00 του πληθυσμού, μια κατάσταση που θυμίζει άλλες εποχές κρατικής απολυτότητας, πάντα όμως επίκαιρη.

Στους επτά μήνες που είμαι εδώ μέσα έχω γίνει αυτόπτης μάρτυρας δύο αυτοκτονιών και αναρίθμητων ξυλοδαρμών, που ποτέ δεν κατάφεραν να δουν το φως της δημοσιότητας. Όλα αυτά συνθέτουν μια ζοφερή πραγματικότητα που πάντα βρίσκεται πίσω από τις ερμητικά κλειστές πόρτες των φυλακών.

Κάποιοι εκτιμούν ότι επιλέγοντας την απεργία πείνας ως μέσο αγώνα για την απελευθέρωση μου, τιμωρώ τον εαυτό μου, εγώ όμως πιστεύω ότι θα τιμωρούσα πραγματικά τον εαυτό μου αν άφηνα αυτή την αδικία που γίνεται εις βάρος μου να συνεχιστεί. Αν παρέμενα αδρανής ακόμα μια μέρα μέσα.

Από την πρώτη κιόλας μέρα της απεργίας, κάθε λογής αρμόδιοι έτρεξαν να αποδυναμώσουν και να υπονομεύσουν αυτό που κάνω. Χαρακτηριστικά ο εισαγγελέας των φυλακών Κορυδαλλού βιάστηκε να με απειλήσει ότι αν συνεχίσω την απεργία θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε υποχρεωτική σίτιση.

Παρ’ όλα αυτά - και κλείνοντας – εγώ είμαι αποφασισμένος να συνεχίσω, έως ότου τερματιστεί η ομηρία μου. Ότι έχω είναι το σώμα μου. Ότι διεκδικώ είναι η απελευθέρωση του. Όλα τα άλλα δεν φυλακίστηκαν ούτε ένα λεπτό.


Ταράσιος Ζαντορόζνι

04/12/2006

Γ΄ πτέρυγα δικαστικών φυλακών Κορυδαλλού.Και τωρα μας λενε οι δικαστες οτι η Κ. Μπουρμπουλια εχει προβλημα (που ισως και να εχει, δεν το ξερω) και δεν εχουν οι δυο απεργοι πεινας, που ο ενας εισηχθηκε χθες στο νοσοκομειο λογω του οτι εχει βεβαρημενο ιατρικο παρελθον???

Βεβαια αν παμε και στα στοιχεια, τι στοιχεια εχουν για την Μπουρμπουλια και τι για τους αλλους δυο, η συγκριση χανει απο παντου....

Αλλα οταν η δικαιοσυνη κρυφοκοιτα....
ENTIT: αυτα που ειναι σε bold, απο τον Ζαντορόζνι ειναι ολη η ουσια των οσων παραμενουν ομηροι απο την κρατικη εξουσια με το εκδικητικο μενος που εχει εναντιον των οσων συμμετεχουν ειτε σε πορειες, ειτε σε απεργιες κλπ.
κανε το φαρμακο σου ζωη,
και την ζωη σου φαρμακο σου.
Προφίλ μέλους E-Mail User Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
oldjedai
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 22.942
Registered: 19-2-2003
Τοποθεσία: ΕΝΘΕΣΣ.
Member Is Offline

Διάθεση: ALZAMIENTO

Εστάλη στις 20-12-2006 στις 00:47 Απάντηση με παράθεση


:cool:

Μακη , να τις κατοστησεις τις ημερες .... Ευγε . Αλλη φορα , τωρα , θα ξερεις να μην πετας κατω τα τσοφλια απο τα σπορια που ετρωγες διαβαζοντας ενα περιοδικο και χαζευοντας τις βιτρινες ..
Ειδες τι κακοι που ειναι οι μπατσοι ;;
Ταρασιε , το ιδιο και συ . Ηταν αναγκη αδερφε να ζητησεις φρεντο σε καφετερια που σερβιρει μονο καπουτσινο ;;
Συεχισε παληκαρισια την απεργια πεινας .... εχετε μαθει το κολπο και συγκινουνται οι τηλεθεατες ....Μην ξεχασεις και συ την εκατοστη ημερα , απεργιας πεινας , να βγαλεις ανακοινωση στην "Ε" ...

Αλμπανο , Ζαντοροζνι μπιρ ;;;

Θακανες τα ιδια στο Αλμπανια , στις φυλακες ;;

:D
ΖΗΤΩ η Μανωλαδα ..

''Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών απο τους εργοδότες είναι η διαιώνιση της σκλαβιας''

Καιρος οι πολιτες να παρουν τις τυχες τους στα χερια τους ... ΟΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

ΟΞΩ οι ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και οι ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ...που μολυνουν την χωρα .

Από το βιβλίο “Εγχειρίδιο Βλακείας”
Μόνο σαν ειρωνικό σχόλιο μπορεί να γίνει δεκτό πως όποιος απομνημόνευσε μια ντάνα βιβλία και τσέπωσε ένα χαρτί έγινε αυτομάτως επιστήμων. Άλλο μνήμη και πολυγνωσία και εντελώς άλλο η σκέ­ψη- το φωνάζουν αιώνες οι αρχαίοι (Ηρά­κλειτος, Δημόκριτος), το λέει γουστόζικα και η ξένη παροιμία, «γνώσεις χωρίς μυα­λό είναι γάιδαρος φορτωμένος βιβλία».
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
tek
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 15.434
Registered: 16-11-2005
Τοποθεσία: αστικο folklore
Member Is Offline

Διάθεση: Cliche Guevara

Εστάλη στις 20-12-2006 στις 02:57 Απάντηση με παράθεση


ουκρανος ειναι ο ταρασιος... εχει σημασια;

γεια σου ρε ολντ ανθρωπιστη... ζητας την εκδικηση σου χωρις να εισαι σιγουρος αν οι συγκεκριμενοι ειναι υπευθυνοι για οσα τους καταμαρτυρεις... πως το ελεγε να δεις ο αριστοφανης στις σφηκες... α! μηδενι δικην δικασης πριν αμφοιν μυθον ακουσης... ο δε ισοκρατης ελεγε μηδενι συμφοραν ονειδισης... κοινη γαρ η τυχη και το μελλον αορατον...

εσυ βεβαια εφαρμοζεις το αρχιμηδηκο μη μου τους κυκλους ταραττε... να πεθανουν λες στην φυλακη... η απεργια πεινας ειναι για το θεαθηναι... αλλα ο 'τιμιος' πατακος ας βγει λογω προβληματων υγειας... οπως κ ο λουβαρης, κ οι κουμπαροι, κ οι του ειδικου δικαστηριου, κ η μπουρμπουλια κ ολοι/ες του συναφιου τους... ο ξηρος ομως που ειναι ενα ανθρωπινο ρακος ας πεθανει εκει μεσα...

μιας κ η δημοκρατια δεν εξοντωνει ουτε εκδικειται.
Le monde fait de nous des putes. Νous ferons du monde un bordel!
[:il etait une fois l' homme].
Προφίλ μέλους Ιστοσελίδα μέλους Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
TheCat
Posting Freak
*****
Μηνύματα: 7.660
Registered: 22-5-2004
Τοποθεσία: all over
Member Is Offline

Διάθεση: ρουφιάνα

Εστάλη στις 20-12-2006 στις 07:25 Απάντηση με παράθεση


Οι άθρωποι αυτοί ήταν υγιέστατοι όταν τους συνέλαβαν. Εν συνεχεία δε, δεν αρρώστησαν από τις κακές συνθήκες ή την κακομεταχείριση, αλλά επειδή οι ίδιοι οδηγούν συνειδητά τον εαυτό τους σε υποσιτισμό με ολα του τα συνεπακόλουθα.

Επίσης, δεν βλέπω να εξέλιπαν οι λόγοι που αρχικά είχαν φυλακιστεί, όποιοι κι αν είναι αυτοί (δεν με ενδιαφέρει η φύση των κατηγοριών).

"Κάνω απεργία πείνας για να δείξω ότι έχω δίκιο" δεν μπορεί να ισχύει ως λόγος αποφυλάκισης. Αν ήταν έτσι, δεν θα είχαμε κρατουμένους ποτέ και για κανέναν λόγο.

Αυτό που πρέπει όμως να γίνει είναι να μεταφερθούν στο νοσκομείο των φυλακών και να οδηγηθούν σε υποχρεωτική σίτιση μέσω ορού ή να τους παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη χρειάζεται.Υ.Γ. Όσο για την ουσία της υπόθεσης, οκ, παίζει και το ενδεχόμενο οι ανακριτές των δύο αυτών κρατουμένων να μην βρήκαν ότι προκύπτουν στοιχεία για την προφυλάκισή τους, αλλά παρ' όλα αυτά να τους οδήγησαν στη φυλακή, έτσι, επειδή είναι κακοί, εκδικητικοί, μισούν το ανθρώπινο γένος, κλπ.
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
oldjedai
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 22.942
Registered: 19-2-2003
Τοποθεσία: ΕΝΘΕΣΣ.
Member Is Offline

Διάθεση: ALZAMIENTO

Εστάλη στις 20-12-2006 στις 07:48 Απάντηση με παράθεση


Παράθεση:
Originally posted by tek
ουκρανος ειναι ο ταρασιος... εχει σημασια;

Οχι καλε , απορια ηταν ....Αμεσως να θιχτεις εσυ που τον ειπα Αλμπανο ... Αδεια παραμονης εχει ;; Πως ηρθε στην Ελλαδα ;; Του ζητησαμε ευγενικα ναρθει ;;

γεια σου ρε ολντ ανθρωπιστη... ζητας την εκδικηση σου χωρις να εισαι σιγουρος αν οι συγκεκριμενοι ειναι υπευθυνοι για οσα τους καταμαρτυρεις... πως το ελεγε να δεις ο αριστοφανης στις σφηκες... α! μηδενι δικην δικασης πριν αμφοιν μυθον ακουσης... ο δε ισοκρατης ελεγε μηδενι συμφοραν ονειδισης... κοινη γαρ η τυχη και το μελλον αορατον...

Ποια εκδικηση , μον αμι ;; Να τους εκδικηθω , γιατι ;; Επειδη ειναι βλακες ;; Προβλημα τους . Αλλα μην μας φορτωνουν την υπευθυνοτητα για την βλακεια τους ... Να την χαιρονται και να την απολαμβανουν .. Α, ναι ... ΜΟΝΟ τον δικο τους μυθο ακουσα ... και απο αυτον κρινω .. Ας ακουσουμε και τον μυθο της αστυνομιας , οταν μας τον πεις ...

εσυ βεβαια εφαρμοζεις το αρχιμηδηκο μη μου τους κυκλους ταραττε... να πεθανουν λες στην φυλακη...

Ειπα εγω να πεθανουν ;; Μην λες κουταμαρες . Εκεινο που ειπα ειναι να τις κατοστησουν τις μερες της απεργιας πεινας που κανουν . Το ΑΝ πεθανουν η οχι , εξ'αιτιας της βλακειας τους να κανουν απεργια πεινας , ειναι αλλο θεμα ..

η απεργια πεινας ειναι για το θεαθηναι...

Δεν το ξερω , το υποθετω , Αλλα για να το λες και συ ... κατι παραπανω ξερεις ..

αλλα ο 'τιμιος' πατακος ας βγει λογω προβληματων υγειας... οπως κ ο λουβαρης, κ οι κουμπαροι, κ οι του ειδικου δικαστηριου, κ η μπουρμπουλια κ ολοι/ες του συναφιου τους...

Ακουσε , αγαπητε . Εχεις πεσει στην λουμπα . Κατηγορεις την δικαιοσυνη γιατι τους κραταει μεσα , αλλα κατηγορεις και την δικαιοσυνη παλι , γιατι ΣΥΜΦΩΝΑ με τον νομο βγαζει εξω την Μπουρμπουλια ...
Οποτε σε βολευει ο νομος , οπως με τις ζαρντινιερες , ειναι καλος , οποτε ΔΕΝ βολευει την ιδεοληψια σου , ειναι κακος και κανει τα οσα βολευει το "συναφι"...
Τελειως παιδιαστικη και κυριως , πληρως φανατισμενη , η αποψη σου .


ο ξηρος ομως που ειναι ενα ανθρωπινο ρακος ας πεθανει εκει μεσα...

Ο Ξηρος , ειναι ενας αλητης και κοινος εγκληματιας και ειτε ρακος , ειτε οχι , πρεπει να τον θαψουν εκει μεσα ... Ουτε καν εκτος φυλακης .

μιας κ η δημοκρατια δεν εξοντωνει ουτε εκδικειται.

Η δημοκρατια , αποδιδει δικαιοσυνη ( και για μενα , πρεπει ανταποδιδει τις καλωσυνες που τις κανουν , αναλογα ) .:D
ΖΗΤΩ η Μανωλαδα ..

''Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών απο τους εργοδότες είναι η διαιώνιση της σκλαβιας''

Καιρος οι πολιτες να παρουν τις τυχες τους στα χερια τους ... ΟΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

ΟΞΩ οι ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και οι ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ...που μολυνουν την χωρα .

Από το βιβλίο “Εγχειρίδιο Βλακείας”
Μόνο σαν ειρωνικό σχόλιο μπορεί να γίνει δεκτό πως όποιος απομνημόνευσε μια ντάνα βιβλία και τσέπωσε ένα χαρτί έγινε αυτομάτως επιστήμων. Άλλο μνήμη και πολυγνωσία και εντελώς άλλο η σκέ­ψη- το φωνάζουν αιώνες οι αρχαίοι (Ηρά­κλειτος, Δημόκριτος), το λέει γουστόζικα και η ξένη παροιμία, «γνώσεις χωρίς μυα­λό είναι γάιδαρος φορτωμένος βιβλία».
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
krino
Posting Freak
*****
Μηνύματα: 23.828
Registered: 4-7-2003
Τοποθεσία: εγω απο κατω, το μωρο μου απο πανω :)
Member Is Offline

Διάθεση: Αστειέμπορας

Εστάλη στις 20-12-2006 στις 08:13 Απάντηση με παράθεση


Παράθεση:
Originally posted by TheCat

"Κάνω απεργία πείνας για να δείξω ότι έχω δίκιο" δεν μπορεί να ισχύει ως λόγος αποφυλάκισης. Αν ήταν έτσι, δεν θα είχαμε κρατουμένους ποτέ και για κανέναν λόγο.Σωστο....
επρεπε να εχουν τα κοννε της Χ Μπουρμπουλια για να βγουν εξω....

:D:D:D


ΥΓ.... για τους τυπους ο ουκρανος ειναι νομιμα στην Ελλαδα.
κανε το φαρμακο σου ζωη,
και την ζωη σου φαρμακο σου.
Προφίλ μέλους E-Mail User Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
tek
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 15.434
Registered: 16-11-2005
Τοποθεσία: αστικο folklore
Member Is Offline

Διάθεση: Cliche Guevara

Εστάλη στις 20-12-2006 στις 12:11 Απάντηση με παράθεση


cat το τελευταιο που σχολιαζεις σου φαινεται τελειως απιθανο; εχοντας υποψη τον φοιτητη που επεσε απο την ζαρντινιερα στο μοτοποδηλατο η εχοντας υποψη τον simon chapman που του φορτωσαν μια τσαντα γεματη μολοτωφ για να ερθει μετα η ετ3 με βιντεο της να αποδειξει οτι δεν ηταν δικη του τσαντα αλλα του την εβαλαν οι των ματ; ας μην ξεχναμε ποσους/ες κατα καιρους συνελαμβαναν ως συνηθεις υποπτους για σχεση με 17 νοεμβρη... μεχρι κ τον οικονομεα του μεγκα ειχαν συλλαβει...

δεν υπαρχουν γεγονοτα που να σε βαλουν σε υποψιες; επειδη συνελληφθησαν ειναι απαραιτητα ενοχοι; μπορει κ να ειναι... αλλα η βεβαιοτητα σας καπου 'χανει'... αν δεν ειχε δωσει αφορμες αυτο το αθωο κατα τα αλλα κρατος για κατασκευη κατηγοριων κλπ θα λεγαμε οκ...

οσο για την απεργεια πεινας τοσο ευκολα καποιος/α αποφασιζει να καταστρεψει ζωτικα του οργανα; επειδη θα κερδισει την ελευθερια του; τι τυχερος που θα ειναι... μπορει καποια οργανα του να μην λειτουργουν σωστα (οπως στην περιπτωση των 7 της θεσσαλονικης του 2003) αλλα θα πετυχει τον σκοπο του.... η απεργεια πεινας ειναι μεθοδος πολιτικης φυσης κ χρησιμοποιειται χρονια τωρα, απο τους φυλακισμενους του ΙΡΑ μεχρι οπου μπορεις να φανταστεις... μην τα ισοπεδωνουμε ολα λοιπον ετσι ευκολα...

οσο δε για τις βλαβες που ανεφερες... περιεργο ειναι οτι καποιος με σκλυρηνση κατα πλακας ειναι δεξι χερι καποιου επιχειρηματια κ αλλωνιζει σε ενα συγκεκριμενο γηπεδο μιας συγκεκριμενης ομαδος αντι να ειναι σπιτι του ας πουμε... η μηπως η μπουρμπουλια δεν χρησιμοποιησε το ιατρικο προβλημα για να αποφυλακισθει; δεν ξερω... την βεβαιοτητα σας συμμεριζομαι κ εγω.
Le monde fait de nous des putes. Νous ferons du monde un bordel!
[:il etait une fois l' homme].
Προφίλ μέλους Ιστοσελίδα μέλους Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
krino
Posting Freak
*****
Μηνύματα: 23.828
Registered: 4-7-2003
Τοποθεσία: εγω απο κατω, το μωρο μου απο πανω :)
Member Is Offline

Διάθεση: Αστειέμπορας

Εστάλη στις 20-12-2006 στις 12:15 Απάντηση με παράθεση


Τεκ οσοι εγραψαν μεχρι στιγμης το θεμα της Μπουρμπουλια το εκαναν μια απιστευτη γαργαρα!!!!
Και αυτος ηταν ο λογος που ανοιξα το θρεντ για πολυ απλα ηταν πολυ προκλητικη ολη αυτη η αντιθεση.....
Οριστε ο αλλος ειναι νοσοκομειο.... τι πιο τρανο παραδειγμα οτι εχει προβλημα με την υγεια του για να αποφυλακιστει οπως ακριβως η Μπουρμπουλια???
Στο νοσοκομειο δεν πας αμα εχεις αμυγδαλες....


Αλλα οσα δεν φτανει η αλεπου, τα φτανει η καμηλοπαρδαλη....
:P
κανε το φαρμακο σου ζωη,
και την ζωη σου φαρμακο σου.
Προφίλ μέλους E-Mail User Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
tek
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 15.434
Registered: 16-11-2005
Τοποθεσία: αστικο folklore
Member Is Offline

Διάθεση: Cliche Guevara

Εστάλη στις 20-12-2006 στις 12:24 Απάντηση με παράθεση


Παράθεση:
Originally posted by oldjedai
Οχι καλε , απορια ηταν ....Αμεσως να θιχτεις εσυ που τον ειπα Αλμπανο ... Αδεια παραμονης εχει ;; Πως ηρθε στην Ελλαδα ;; Του ζητησαμε ευγενικα ναρθει ;;

στο θεμα παραμονης σου απαντησε ο κρινο. δεν θιχτηκα που τον ειπες αλβανο. απλα διευκρινησα οτι ειναι ουκρανος.

Ποια εκδικηση , μον αμι ;; Να τους εκδικηθω , γιατι ;; Επειδη ειναι βλακες ;; Προβλημα τους . Αλλα μην μας φορτωνουν την υπευθυνοτητα για την βλακεια τους ... Να την χαιρονται και να την απολαμβανουν .. Α, ναι ... ΜΟΝΟ τον δικο τους μυθο ακουσα ... και απο αυτον κρινω .. Ας ακουσουμε και τον μυθο της αστυνομιας , οταν μας τον πεις ...

ακριβως λοιπον. αφου εχεις ακουσει μονο ενα μυθο οπως λες πως βγαζεις συμπερασμα κ τους κανεις παρατηρηση για τους πασατεμπο κ τον φρεντο; πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι ενοχοι; η και αθωοι ακομα; επειδη συνελληφθησαν παει να πει οτι ειναι αμεσως ενοχοι; το τεκμηριο της αθωοτητος μεχρι αποδειξεως τουναντιον δεν ισχυει; ειμαστε ολοι ενοχοι εκ των προτερων; σε αλλα περιστατικα περιμενες να γινει η δικη, να βγει αποφαση κλπ κλπ... εδω γιατι τετοια βιασυνη;

Ειπα εγω να πεθανουν ;; Μην λες κουταμαρες . Εκεινο που ειπα ειναι να τις κατοστησουν τις μερες της απεργιας πεινας που κανουν . Το ΑΝ πεθανουν η οχι , εξ'αιτιας της βλακειας τους να κανουν απεργια πεινας , ειναι αλλο θεμα ..

το να 'πεθανουν' ηταν βαση καποιων αλλων σχολιων σου κ οχι βαση αυτου. να τις εκατοστησουν κ να τις χιλιασουν κ την χρυση επετειο να την κανουμε ολοι σπιτια μας... κατα τα αλλα μπορει να ειναι κ αθωοι... δεν ξερεις... αλλα τις μερες ας τις εκατοστησουν... λιγο παραδοξο αυτο δεν νομιζεις; αλλους απεργους πεινας θα τους συμπαθουσες... βεβαια αυτοι δεν θα ηταν αναρχικοι...

Δεν το ξερω , το υποθετω , Αλλα για να το λες και συ ... κατι παραπανω ξερεις ..

δεν ξερω τιποτα παραπανω. απλα δεν βιαζομαι να υποθεσω. κ δεν καταλαβαινω γιατι καποιος/α να βαλει σε τετοιο κινδυνο το σωμα του/της απλα για να γλυτωσει την φυλακη... δεν σε βαζει σε υποψιες αυτο οτι μπορει κ να ειναι αθωος; κατ' αναγκη πρεπει να ειναι ενοχος;

Ακουσε , αγαπητε . Εχεις πεσει στην λουμπα . Κατηγορεις την δικαιοσυνη γιατι τους κραταει μεσα , αλλα κατηγορεις και την δικαιοσυνη παλι , γιατι ΣΥΜΦΩΝΑ με τον νομο βγαζει εξω την Μπουρμπουλια ...
Οποτε σε βολευει ο νομος , οπως με τις ζαρντινιερες , ειναι καλος , οποτε ΔΕΝ βολευει την ιδεοληψια σου , ειναι κακος και κανει τα οσα βολευει το "συναφι"...
Τελειως παιδιαστικη και κυριως , πληρως φανατισμενη , η αποψη σου .


κατηγορω τα 2 μετρα κ 2 σταθμα. η ολοι/ες μεσα η ολοι/ες εξω. η μηπως η μπουρμπουλια κ οι κουμπαροι βγηκαν λογω της εφαρμογης των νομων κ οχι λογω των διαφορων γνωριμιων τους; τι νομιζεις εσυ;

Ο Ξηρος , ειναι ενας αλητης και κοινος εγκληματιας και ειτε ρακος , ειτε οχι , πρεπει να τον θαψουν εκει μεσα ... Ουτε καν εκτος φυλακης .

ο ξηρος ειναι πολιτικος κρατουμενος μιας κ τα εγκληματα του ηταν πολιτικης φυσεως. το να τον θαψουν εκει μεσα δειχνει ξεκαθαρα οτι εσυ στην συγκεκριμενη περιπτωση ζητας εκδικηση (ισως κ λογω ιδεολογικου φανατισμου) κ οχι δικαιοσυνη. αληθεια ενας ανθρωπος σχεδον κουφος κ τυφλος, με δυο δαχτυλα μονο στο χερι, που δεν μπορει να αυτοεξυπηρετηθει τι απειλη αποτελει για την κοινωνια;

Η δημοκρατια , αποδιδει δικαιοσυνη ( και για μενα , πρεπει ανταποδιδει τις καλωσυνες που τις κανουν , αναλογα ) .

η δημοκρατια ναι, αποδιδει δικαιοσυνη, κ οχι εκδικηση οπως γραφεις και παλι... το σημερινο μας πολιτευμα;

Le monde fait de nous des putes. Νous ferons du monde un bordel!
[:il etait une fois l' homme].
Προφίλ μέλους Ιστοσελίδα μέλους Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
oldjedai
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 22.942
Registered: 19-2-2003
Τοποθεσία: ΕΝΘΕΣΣ.
Member Is Offline

Διάθεση: ALZAMIENTO

Εστάλη στις 20-12-2006 στις 14:24 Απάντηση με παράθεση


Παράθεση:
Originally posted by tek
Originally posted by oldjedai
Οχι καλε , απορια ηταν ....Αμεσως να θιχτεις εσυ που τον ειπα Αλμπανο ... Αδεια παραμονης εχει ;; Πως ηρθε στην Ελλαδα ;; Του ζητησαμε ευγενικα ναρθει ;;

στο θεμα παραμονης σου απαντησε ο κρινο. δεν θιχτηκα που τον ειπες αλβανο. απλα διευκρινησα οτι ειναι ουκρανος.

Καλε , δεν ρωτησα ΜΟΝΟ για την παραμονη ... Ρωτησα και ΠΩΣ ηρθε ... το ΑΝ λαδωσε , καποιον , η πηδηξε την γυναικα του αρχηγου της αστυνομιας και πηρε την παραμονη , πολυ λιγο με νοιαζει .. Καλα ;;
Οσο για την διευκρινηση , καλως .


Ποια εκδικηση , μον αμι ;; Να τους εκδικηθω , γιατι ;; Επειδη ειναι βλακες ;; Προβλημα τους . Αλλα μην μας φορτωνουν την υπευθυνοτητα για την βλακεια τους ... Να την χαιρονται και να την απολαμβανουν .. Α, ναι ... ΜΟΝΟ τον δικο τους μυθο ακουσα ... και απο αυτον κρινω .. Ας ακουσουμε και τον μυθο της αστυνομιας , οταν μας τον πεις ...

ακριβως λοιπον. αφου εχεις ακουσει μονο ενα μυθο οπως λες πως βγαζεις συμπερασμα κ τους κανεις παρατηρηση για τους πασατεμπο κ τον φρεντο; πως εισαι τοσο σιγουρος οτι ειναι ενοχοι; η και αθωοι ακομα; επειδη συνελληφθησαν παει να πει οτι ειναι αμεσως ενοχοι; το τεκμηριο της αθωοτητος μεχρι αποδειξεως τουναντιον δεν ισχυει; ειμαστε ολοι ενοχοι εκ των προτερων; σε αλλα περιστατικα περιμενες να γινει η δικη, να βγει αποφαση κλπ κλπ... εδω γιατι τετοια βιασυνη;

Καμμια βιασυνη ... Αυτα που λενε , αυτα κρινω .... Και καλα σου ειπε η TheCat . ΑΝ ΟΛΟΙ εκαναν απεργια πεινας , οι φυλακες θα ηταν αδειες ...

Ειπα εγω να πεθανουν ;; Μην λες κουταμαρες . Εκεινο που ειπα ειναι να τις κατοστησουν τις μερες της απεργιας πεινας που κανουν . Το ΑΝ πεθανουν η οχι , εξ'αιτιας της βλακειας τους να κανουν απεργια πεινας , ειναι αλλο θεμα ..

το να 'πεθανουν' ηταν βαση καποιων αλλων σχολιων σου κ οχι βαση αυτου. να τις εκατοστησουν κ να τις χιλιασουν κ την χρυση επετειο να την κανουμε ολοι σπιτια μας... κατα τα αλλα μπορει να ειναι κ αθωοι... δεν ξερεις... αλλα τις μερες ας τις εκατοστησουν... λιγο παραδοξο αυτο δεν νομιζεις; αλλους απεργους πεινας θα τους συμπαθουσες... βεβαια αυτοι δεν θα ηταν αναρχικοι...

Αρχισες να μπερδευεις τα σχολια ;; Εγω τους εδωσα τις ευχες ... Ποιους αλλους απεργους πεινας ειδες να υποστηριζω ;; Πιθανον καποια θυματα τεως κομμουνιστικων , η οπως αλλοιως θελεις να τα πεις εσυ , κρατων ... ναι ... αλλα αλλους ;;

Δεν το ξερω , το υποθετω , Αλλα για να το λες και συ ... κατι παραπανω ξερεις ..

δεν ξερω τιποτα παραπανω. απλα δεν βιαζομαι να υποθεσω. κ δεν καταλαβαινω γιατι καποιος/α να βαλει σε τετοιο κινδυνο το σωμα του/της απλα για να γλυτωσει την φυλακη... δεν σε βαζει σε υποψιες αυτο οτι μπορει κ να ειναι αθωος; κατ' αναγκη πρεπει να ειναι ενοχος;

Αντε , ντε . Γιατι να το κανει ;; Ο μοναδικος λογος ειναι οτι ειναι ενοχος και θελει να εκβιασει καποια θετικη αντιμετωπιση και ευνοϊκη μεταχειρηση .
ΑΝ ειναι αθωος , δεν εχει παρα να περιμενει να αποδειχτει η αθωωτητα του . Ναι , ξερω , ειναι δυσκολα στην φυλακη , αλλα η δικαιοσυνη , ειναι ΠΑΝΤΑ δικαιοσυνη και οχι οποτε μας βολευει ..


Ακουσε , αγαπητε . Εχεις πεσει στην λουμπα . Κατηγορεις την δικαιοσυνη γιατι τους κραταει μεσα , αλλα κατηγορεις και την δικαιοσυνη παλι , γιατι ΣΥΜΦΩΝΑ με τον νομο βγαζει εξω την Μπουρμπουλια ...
Οποτε σε βολευει ο νομος , οπως με τις ζαρντινιερες , ειναι καλος , οποτε ΔΕΝ βολευει την ιδεοληψια σου , ειναι κακος και κανει τα οσα βολευει το "συναφι"...
Τελειως παιδιαστικη και κυριως , πληρως φανατισμενη , η αποψη σου .


κατηγορω τα 2 μετρα κ 2 σταθμα. η ολοι/ες μεσα η ολοι/ες εξω. η μηπως η μπουρμπουλια κ οι κουμπαροι βγηκαν λογω της εφαρμογης των νομων κ οχι λογω των διαφορων γνωριμιων τους; τι νομιζεις εσυ;

Το αν εσυ εισαι των ακρων ( ολοι μεσα , ολοι εξω ) και δεν δυνασαι να καταλαβεις το πως λειτουργουν οι νομοι και η δικαιοσυνη , σορρυ , αλλα εχεις σοβαρο προβλημα ... Κατηγορας συλληβδην για "γνωριμιες" , χωρις να εχεις ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο , παρα μονο την διαστρεβλωμενη σκεψη σου και το χειροτερο ειναι πως νομιζεις οτι εχεις και δικιο ... τςτςτςτςτς .

Ο Ξηρος , ειναι ενας αλητης και κοινος εγκληματιας και ειτε ρακος , ειτε οχι , πρεπει να τον θαψουν εκει μεσα ... Ουτε καν εκτος φυλακης .

ο ξηρος ειναι πολιτικος κρατουμενος

Σορρυ , για την εκφραση , αλλα παπαρια πολιτικος κρατουμενος ειναι ...

μιας κ τα εγκληματα του ηταν πολιτικης φυσεως. το να τον θαψουν εκει μεσα δειχνει ξεκαθαρα οτι εσυ στην συγκεκριμενη περιπτωση ζητας εκδικηση (ισως κ λογω ιδεολογικου φανατισμου) κ οχι δικαιοσυνη. αληθεια ενας ανθρωπος σχεδον κουφος κ τυφλος, με δυο δαχτυλα μονο στο χερι, που δεν μπορει να αυτοεξυπηρετηθει τι απειλη αποτελει για την κοινωνια;

Δεν με ενδιαφερει το τι νομιζεις οτι αποτελει για την κοινωνια . Για μενα το καλυτερο ειναι να γινει δωρητης οργανων ...
Καμμια εκδικηση . ΘΑ ζητουσα εκδικηση αν ημουνα ξαδερφος του Αξαρλιαν , αλλα δεν ειμαι .
Και τον Σαββα και τους υπολοιπους της 17Ν , τους θεωρω , λυσσασμενα σκυλια . Και σαβ τετοια , η μοναδικη τους αξια , ειναι τα οργανα σωματος που μπορει καποιος να παρει απο αυτους . Καμμια αλλη . Οπως καταλαβες , ΔΕΝ τους θεωρω σαν μελη του ανθρωπινου γενους .


Η δημοκρατια , αποδιδει δικαιοσυνη ( και για μενα , πρεπει ανταποδιδει τις καλωσυνες που τις κανουν , αναλογα ) .

η δημοκρατια ναι, αποδιδει δικαιοσυνη, κ οχι εκδικηση οπως γραφεις και παλι... το σημερινο μας πολιτευμα;

Εξακολουθει να ειναι μια μορφη Δημοκρατιας .. μιας και η απολυτη Δημοκρατια , ειναι αδυνατο να υπαρξει ..:D
ΖΗΤΩ η Μανωλαδα ..

''Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών απο τους εργοδότες είναι η διαιώνιση της σκλαβιας''

Καιρος οι πολιτες να παρουν τις τυχες τους στα χερια τους ... ΟΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

ΟΞΩ οι ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και οι ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ...που μολυνουν την χωρα .

Από το βιβλίο “Εγχειρίδιο Βλακείας”
Μόνο σαν ειρωνικό σχόλιο μπορεί να γίνει δεκτό πως όποιος απομνημόνευσε μια ντάνα βιβλία και τσέπωσε ένα χαρτί έγινε αυτομάτως επιστήμων. Άλλο μνήμη και πολυγνωσία και εντελώς άλλο η σκέ­ψη- το φωνάζουν αιώνες οι αρχαίοι (Ηρά­κλειτος, Δημόκριτος), το λέει γουστόζικα και η ξένη παροιμία, «γνώσεις χωρίς μυα­λό είναι γάιδαρος φορτωμένος βιβλία».
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
 Σελίδες:  1  2  3  ..  73


Go To Top


Powered by XMB
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2005
Multiforums.gr - Μια ακόμη υπηρεσία της MultiForums OE. Φιλοξενία MultiHosting.gr.
Άλλες υπηρεσίες της Multiforums OE: MultiHosting.gr. MultiLabs.gr. MultiPlanet.gr. MultiRadio.gr. MultiPolls.gr. MultiBlogs.gr. WebStocks.gr.