MultiForums.gr  MultiHosting.gr  Multilabs.gr  MultiPolls.gr  Webstocks.gr  
Humanity forum Τελευταία ενέργεια: Ποτέ
Not logged in [Σύνδεση - Εγγραφή]
Go To Bottom

[ Κεντρική σελίδα ] [ Κόκκινο δωμάτιο ] [ Πράσινο δωμάτιο ] [ Μπλε δωμάτιο ] [ Καφέ δωμάτιο ] [ Λευκό δωμάτιο ]

Εκτυπώσιμη Έκδοση | εγγραφή στο θέμα | Προσθήκη στα αγαπημένα  
 Σελίδες:  1  2  3  ..  5
Συγγραφέας: Θέμα: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ (ή Φυτώριο εθνοσωτήρων η Ελλάδα)
Ektor
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 17.194
Registered: 24-11-2003
Τοποθεσία: Εκτός τόπου αναπαύσεως
Member Is Offline

Διάθεση: Ελεγχόμενη

Εστάλη στις 22-12-2011 στις 09:02 Απάντηση με παράθεση
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ (ή Φυτώριο εθνοσωτήρων η Ελλάδα)Ένας ένας κάνουν την εμφάνισή τους....

Για να δούμε ποιός θα είναι τελικά αυτός που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα στέφανα της "δόξας".


Τα τρία Δεδομένα της Διακήρυξης της «ΣΠ» που προσελκύουν τα νέα μέλη ως…μαγνήτης!
Δεκεμβρίου 22, 2011. Αγαπητοί φίλοι της «ΣΠ». Η Νέα χρονιά φαίνεται να είναι μια…»Κακή Χρονιά» όμως δεν καθόμαστε… Ετοιμαζόμαστε να φέρουμε τα πάνω κάτω και να την μετατρέψουμε σε μια «Καλή Χρονιά’ παρόλο το «Στεγανό Σύστημα» που μας φόρτωσαν οι…Εθνοπατέρες μας! Όπως βλέπετε οι κύριοι αυτοί συνεχίζουν το…βιολί τους! Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι με τη γνωστή εδώ και μερικά χρόνια… αποδοχή του προβλήματος και την προφορική ανάληψη των ευθυνών τους, ότι…εξιλεώνονται! Ένα πρόσφατο παράδειγμα ήταν η χειμαρρώδεις ομολογία του Χρυσοχοίδη. Το ίδιο κάνει και η Ντόρα Μπακογιάννη. Επιτίθεται κατά του Συστήματος λες και δεν υπήρξε ένα από τα κεντρικότερα στελέχη του Συστήματος για δεκαετίες! Τώρα, τα βλέπει όλα αυτά τα θεόστραβα και τα καυτηριάζει με πάθος; Όταν το 1989, πριν από 23 χρόνια που πρωτομπήκε στη Βουλή και έμαθε από τα Σεμινάρια της Morax που παρακολούθησαν τα Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ότι οι Ρίζες του προβλήματος της Ελλάδας ήταν φωλιασμένες στην ανυπαρξία από την Ελληνική Δημοκρατία, της Νομοθετικής και της Δικαστικής Εξουσίας, γιατί δεν τις έλαβε υπόψη της… Τόσο αυτή που ήταν πολύ Νέα τότε γεμάτη φιλοδοξίες, όπως και ο Κυριάκος που ήταν και οι δύο τακτικοί αναγνώστες του περιοδικού «Επιστημονικό Μάρκετινγκ» που εξέδιδε η Morax» και δημοσίευσε τις σχετικές αναλύσεις!


Τότε, η Morax είχε στείλει αρκετές Εκθέσεις προσωπικά στο Κ. Μητσοτάκη όταν ήταν πρωθυπουργός περιγράφοντας, όχι μόνον το πρόβλημα, αλλά και Πρακτικές Λύσεις και συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα μέσα στα οποία θα μπορούσε να κόψει σταδιακά τον ομφάλιο λώρο της Κομματικής Διακυβέρνησης και να Διαχωρίσει την Αιρετή Επιτελική από τη Τεχνοκρατική Λειτουργική Διακυβέρνηση του Κράτους, χωρίζοντας και ανεξαρτοποιώντας παράλληλα τις τρεις Εξουσίες, ώστε το Κομματικό Κράτος να μη κατακλέβει τόσο καταφάνερα το Δημόσιο χρήμα και να περιόριζε τη Διαφθορά που μας κατέστρεψε.

Δεν είχε παρά να συμβουλευτεί τα Κράτη που το κατόρθωσαν και περιόρισαν σε πολύ μεγάλο βαθμό την Ανεπάρκεια, τις Σπατάλες και τη Διαφθορά…

Ασυγχώρητη Αδιαφορία και Ενσυνείδητη Καταστροφή του Ελληνικού Έθνους κατ’επανάληψη και από τα δύο Κόμματα Εξουσίας!

Δυστυχώς τα Κόμματα της αντιπολίτευσης αποδείχτηκαν περίεργα ανεπαρκή! Δεν αρκεί να βρυχάσαι ως…Λιάνα Κανέλη που θυμίζει τίγρη χωρίς δόντια! Πρέπει να φέρνεις Αποτελέσματα… Οι κραυγές δεν προσφέρουν τ ί π ο τ α! Μπορούσαν να απέχουν τελείως από τις Κοινοβουλευτικές Συνεδριάσεις της Βουλής μέχρι να υποχρέωναν τα δύο Κόμματα Εξουσίας να διαχωρίσουν και να Αυτονομήσουν Συνταγματικά και Απόλυτα τις τρεις Εξουσίες της Δημοκρατίας και να επιμένουν να μπορούν να Ελέγχουν οι δύο Εξουσίες τη Μία σε βάθος, Εισαγγελικά, Ανακριτικά και Δικαστικά και να επιβάλλουν αυστηρές Κυρώσεις σε όσους ασκούσαν Εξουσία και έκαναν Καταχρήσεις! Κάθετα, σύντομα, αποφασιστικά και όχι να μας προκαλούν και να μας εμπαίζουν με τις Επιτροπές και τα λοιπά καραγκιοζιλίκια τους! Τότε θα φοβόταν ο Γιάννης το Θεριό και το Θεριό το Γιάννη!

Η Διακήρυξη της «ΣΠ» είναι ξεκάθαρη, όπως ξεκάθαρη είναι και η έκκληση της προς τους Βουλευτές που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα μας με τίτλο: «Η Λύση βρίσκεται στα Χέρια σας»! Φυσικά και δεν πήραμε καμία απάντηση μέχρι στιγμής…ούτε ένας ευλογημένος Βουλευτής δεν μας απάντησε να δηλώσει ότι τουλάχιστον συμφωνεί, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα λόγω του Συστήματος!

Και αν τα δύο Κόμματα Εξουσίας δεν υπέκυπταν στις απαιτήσεις των Κομμάτων της Αντιπολίτευσης, οι Έλληνες Πολίτες θα αναδείκνυαν ένα από αυτά σε Κόμμα Εξουσίας αρκεί να επέμενε στις Ουσιαστικές αυτές τροποποιήσεις του Συντάγματος που θα μπορούσε να τις φέρει στη Βουλή και να τις ψηφίσει…

Πρακτικά Θέματα Αντικειμενικής και Παραγωγικής Οικονομικής Διαχείρισης ενός Κράτους!

Αντίθετα, παρασύρθηκαν σε Ευχολόγια και Οράματα και υπερβολικές Εθνικές Εξάρσεις αγνοώντας τι υπαγορεύει η απλή Λογική της Οικονομικής Διαχείρισης και Πώς Λειτουργεί ο Παράγοντας «Άνθρωπος». Κόλλησαν σε ένα Μεσαιωνικό πρότυπο ότι το Κοινοβούλιο είναι υπεράνω όλων, λες και δεν αποτελείτο και αυτό από τον ίδιο Επιρρεπή στις Αδυναμίες του « Άνθρωπο»!

Που βασίζονται όλα αυτά, για όσους έχουν αντιρρήσεις; Στα τρία δεδομένα της Διακήρυξης της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας»:

Πρώτον, η Ιστορία μας επιβεβαίωσε επανειλημμένα χιλιάδες φορές ότι, όταν ο Άνθρωπος Διαθέτει Ανεξέλεγκτη Εξουσία οπωσδήποτε θα την Καταχραστεί!

Δεύτερον, Όταν ο ίδιος Άνθρωπος Διαθέτει Ανεξέλεγκτη Εξουσία οπωσδήποτε θα τη χρησιμοποιήσει! Αναφερόμαστε στη Δικαστική Εξουσία ή στις κοινές Δικαστικές Εξουσίες των Δύο Εξουσιών όταν σχηματίζονται να Ελέγξουν και να Δικάσουν τη μία!

Τρίτο, η βαθύτερη έννοια της Δημοκρατίας υπαγορεύει ότι δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε «Μεσσίες» αλλά σε «Μεθόδους»!

Αυτή η διαπίστωση προέκυψε από το Σύγχρονο Μάνατζμεντ το οποίο βοηθήθηκε πάρα πολύ από την επιστήμη της πληροφορικής και απελευθέρωσε τη διαδικασία του Μάνατζμεντ από τη χρονοβόρα προσωπική Λειτουργική Εποπτεία και του επέτρεψε να αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο στο Στρατηγικό Μάνατζμεντ που αποδείχτηκε καθοριστικό στην Κυριαρχία των Πολυεθνικών, των Αγορών και των Κρατών που το χρησιμοποίησαν! Οι εν λόγω παράγοντες δεν βασίζονται σε «Μεσσίες» παρόλο που τους ψάχνουν πυρετωδώς. Βασίζονται σε «Μεθόδους» και δίνουν τις ευκαιρίες στους «Μεσσίες», όποτε τους ανακαλύπτουν, να Παράγουν έργο! Αν δεν τα καταφέρουν σε εύλογο χρονικό διάστημα, τους αντικαθιστούν! Δεν κυνηγάνε την Εξαίρεση, δηλαδή να δίνουν συνέχεια νέες ευκαιρίες στον Υπεύθυνο, γιατί η Εξαίρεση έχει αποδειχτεί πολύ ακριβή και συχνά-πυκνά καταστροφική. Βασίζονται στον Κανόνα που τους παρέχουν οι «Μέθοδοι» και το ιστορικό των επιτυχιών που παράγουν!

Αναλογιστείτε ποια θα ήταν η εικόνα της Ελλάδας σήμερα, αν πριν 23 χρόνια κάποιος εμπνευσμένος Έλληνας Πολιτικός έκανε σημαία του αυτές τις απλές Λογικές Διαπιστώσεις και έβαζε σκοπό της Ζωής του να τις καθιερώσει…

Λέτε να μην τον ψήφιζαν οι άλλοι μισοί Ακομμάτιστοι Έλληνες;

Τα Κόμματα ζουν στον κόσμο τους! Βασίζονται στους προσωπικούς ψηφοφόρους τους που αποτελούν το κατεστημένο και ελπίζουν ότι και πάλι θα μας μπουρδουκλώσουν για να διατηρήσουν την Εξουσία. Η μεν ΝΔ το έχει σίγουρο ότι θα γίνει Κυβέρνηση, το δε ΠΑΣΟΚ ελπίζει πως αν κάνει κάποιο face lift με κάποιον νέο… «Μεσσία»…χοντρό ή… κομψό, θα πείσει τους Έλληνες να τους ψηφίσουν!

Εμείς τα αιώνια θύματα, τι κάνουμε, τώρα! Υπάρχουν μερικές ρεαλιστικές Ελπίδες μέσα από τα αναρίθμητα κινήματα που δημιουργήθηκαν και τις συζητήσεις που γίνονται να τεθούν όλα κάτω από ένα Συνασπισμό που θα συγκλίνει σε Συγκεκριμένες Τροποποιήσεις του Συντάγματος. Υπάρχουν ελάχιστα Κινήματα που είναι καλά Οργανωμένα και ξεκάθαρα και θα μπορούσαν να φέρουν σε πέρας αυτό το φιλόδοξο σχέδιο. Σύντομα,θα σας ανακοινώσουμε συγκεκριμένες Κινήσεις που θα δώσουν Ελπίδα και Ανακούφιση στα εκατομμύρια των υπόλοιπων Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών και θα τους προτρέψουν να γραφτούν ως Μέλη ως τσουνάμι για να διαγράψουμε όλοι μαζί ένα ελπιδοφόρο ορίζοντα για τα παιδιά μας.

Συνεχίζουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα επικρατήσουμε!
Οι βουλευτές και οι άγγελοι δεν έχουν φύλο!
Η ελευθερία του λόγου και του κώλου έχουν γίνει ένα και το αυτό!!
Βάλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου…..είναι τόσο ωραίο να είσαι χαρούμενος!!!
'Aβυσσος η ψυχή του διαδικτύου!!!!
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
OLDY
Εξαρτημένο μέλος
***
Μηνύματα: 2.738
Registered: 23-11-2007
Member Is Offline

Διάθεση: No Mood

Εστάλη στις 22-12-2011 στις 11:06 Απάντηση με παράθεση
Οι "εθνοσωτηρες" της Σ.Π:cool:

Για να δουμε .... τους ξερει ο θυρωρος της πολυκατοικιας τους ;;

Και θελουν να μας "σωσουν" ;;

Τι μερος του λογου ειναι εκαστος ;;

Απο παρθενογεννεση δεν προηλθαν ...

Θα μαθουμε σε ποιο πολιτικο κομμα δραστηριοποιουνταν ;;
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ 2109430610
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2109242881-2
ΚΑΚΟΥΡΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 2109962404
ΚΑΣΙΜΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ 2109477940
ΚΕΣΕΝΤΕΣ ΞΕΝΤΕΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2109880524
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 2109921932
ΛΗΜΝΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 2104634983
ΜΑΜΑΗΣ ΗΛΙΑΣ 2109609570
ΜΩΡΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 2109578130-2
ΠΑΟΥΡΗ ΖΩΗ 2295053589
ΠΑΤΙΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 2104587073
ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2107281550
ΤΖΩΡΤΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ


:D
Τα ορθογραφικα λαθη επιτρεπονται , τα λογικα οχι.

Ο ραγιαδισμος δεν εχει εξαλειφθει τελειως .

Αερα .. αερα ... να φυγει η χολερα του ΠΑ(κιστανικου)ΣΟ.Κ

Ταδε εφη RADMILA :
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ.

http://www.youtube.com/watch?v=wYUL6UXyYYQ
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
Ektor
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 17.194
Registered: 24-11-2003
Τοποθεσία: Εκτός τόπου αναπαύσεως
Member Is Offline

Διάθεση: Ελεγχόμενη

Εστάλη στις 22-12-2011 στις 13:16 Απάντηση με παράθεση


http://www.youtube.com/watch?v=GgG3HW7aE38....:D:D:D

http://www.asfaleieskanelakis.gr/news/3366 (ιέλα Μήτσου μ'ακούς;)
Οι βουλευτές και οι άγγελοι δεν έχουν φύλο!
Η ελευθερία του λόγου και του κώλου έχουν γίνει ένα και το αυτό!!
Βάλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου…..είναι τόσο ωραίο να είσαι χαρούμενος!!!
'Aβυσσος η ψυχή του διαδικτύου!!!!
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
Ektor
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 17.194
Registered: 24-11-2003
Τοποθεσία: Εκτός τόπου αναπαύσεως
Member Is Offline

Διάθεση: Ελεγχόμενη

Εστάλη στις 2-3-2012 στις 19:27 Απάντηση με παράθεση
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗΟι φωνές περί εθνικής ανεξαρτησίας και λεβεντιάς, προσοχή, ενίοτε δεν κρύβουν μόνο αγαθές προθέσεις...

Οι πλέον ύποπτοι συνήθως είναι και αυτοί που φωνάζουν και ασχημονούν περισσότερο...........;)
Οι βουλευτές και οι άγγελοι δεν έχουν φύλο!
Η ελευθερία του λόγου και του κώλου έχουν γίνει ένα και το αυτό!!
Βάλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου…..είναι τόσο ωραίο να είσαι χαρούμενος!!!
'Aβυσσος η ψυχή του διαδικτύου!!!!
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
Ektor
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 17.194
Registered: 24-11-2003
Τοποθεσία: Εκτός τόπου αναπαύσεως
Member Is Offline

Διάθεση: Ελεγχόμενη

Εστάλη στις 28-3-2012 στις 10:37 Απάντηση με παράθεση


Το Ιστορικό Μήνυμα της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας» των Ελλήνων Πολιτών προς τους Έλληνες Συνταγματολόγους: Αποτύχατε!
Μαρτίου 28, 2012. Κύριοι Συνταγματολόγοι: Αποτύχατε! Όχι μόνον γιατί δε φροντίσατε να Προστατεύσετε τον «Άνθρωπο-Πολίτη» από τον «Άνθρωπο-Εξουσία», αλλά φροντίσατε ενσυνείδητα να ενισχύσετε τις Εξουσίες του «Άνθρώπου-Εξουσία» με Δικτατορικές Ανεξέλεγκτες Εξουσίες και επί πλέον να καταργήσετε κάθε δυνατότητα να τιμωρείται όταν Καταχράται την Εξουσία που διαθέτει και Ασκεί! Αυτή η ενέργειά σας είναι Ποινικά Κολάσιμη γιατί εσείς, πρώτοι, κάνατε Κατάχρηση των Πολύπλοκων Επιστημονικών Γνώσεών σας οι οποίες υποτίθεται ότι προσφέρονται για την Προστασία της Κοινωνίας και τις στρέψατε εναντίων των Πολιτών που γνωρίζετε πολύ καλά ότι δεν είναι σε θέση να τις κατανοήσουν. Διαβάστε για την Έκληση-Μήνυση του πρώην Εισαγγελέα Γιάννη Σακκά! Είναι μια αχτίδα φωτός!


Το ιστορικό έγκλημα των Συνταγματολόγων είναι ότι χρησιμοποίησαν την τεράστια πολυπλοκότητα της Νομικής Επιστήμης για να σχεδιάσουν ένα «Σύστημα-Εξουσίας» δήθεν Δημοκρατικό, ενώ επί της ουσίας είναι απόλυτα Δικτατορικό και μάλιστα πολύ χειρότερο από τις γνωστές Δικτατορίες, γιατί μας σερβίρει ένα σωρό δήθεν Δημοκρατικές Διαδικασίες απονομής της Δικαιοσύνης, οι οποίες είναι όλες άνευ αντικρίσματος. Έτσι, για να μας εμπαίζουν και να οικειοποιούνται μόνιμα την Εξουσία.

Το πρόβλημα, βέβαια, είναι ότι αυτή η τακτική των Πολιτικών βρίσκει έδαφος! Όταν τα 6 από τα 7 δις των Ανθρώπων Πιστεύει με Ευλάβεια στις 4 θρησκείες του πλανήτη και τα παράγωγά τους: Βουδισμός, Ιουδαϊσμός, Χριστιανισμός και Ισλαμ, γιατί οι Πολιτικοί να μην εκμεταλλευτούν την αφέλεια των Ανθρώπων και να τους δημιουργήσουν δήθεν Δημοκρατικά Καθεστώτα για να κάθονται στο σβέρκο τους πιο άνετα και χωρίς τη σφραγίδα του «Δικτάτορα»!

H πλειοψηφία των Ανθρώπων, δυστυχώς, διακρίνονται για την απλότητά τους. Πιστεύουν σε διάφορες θρησκείες, δεισιδαιμονίες, παραδόσεις… αρχές! Έχουν αυτή την ανάγκη να πιστεύουν κάπου, γιατί ο «Θεός» τους ή ο «Μεσσίας» τους στον οποίο πιστεύουν έχει όλες τις απαντήσεις για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Έτσι, υπάρχει το μαύρο και το άσπρο, οι κακοί και οι καλοί, οι Άνθρωποι και οι Απάνθρωποι, οι αριστεροί και οι δεξιοί, οι Εβραίοι και οι Μουσουλμάνοι, οι Χριστιανοί και οι Βουδιστές! Βαριούνται να… σκεφτούν και δε διαθέτουν την Πρακτική Γνώση να ψάξουν λίγο, να δουν λίγο πιο αντικειμενικά τη Συμπεριφορά του Συνανθρώπου τους, να αναλύσουν ένα θέμα σε βάθος και να ψάξουν να εντοπίσουν το κίνητρο που οδήγησε το συνάνθρωπό τους να κάνει αυτό που έκανε…Αν το έκαναν, θα ωφελούνταν διπλά. Πρώτα από όλα θα συμπεριφέρονταν με μεγαλύτερη επιείκεια απέναντι στους συνανθρώπους τους, και δεύτερον θα καταλάβαιναν γρήγορα ότι Είμαστε Όλοι Όμοιοι και Απαράλλακτοι, όσον αφορά την Βιολογική και την Ψυχολογική Κατασκευή μας και τις Ανάγκες Επιβίωσης που απορρέουν από αυτή.

Ας είναι καλά οι επιστήμες της Φυσικής, Βιολογίας, Ψυχολογίας και φυσικά των Μαθηματικών, που μας απέδειξαν ότι όλοι οι Άνθρωποι στον πλανήτη μας είναι ακριβώς όμοιοι Βιολογικά και Ψυχολογικά και όλοι έχουν τις ίδιες 11 Ανάγκες που τις περιέγραψε και τις ταξινόμησε ο Abraham Maslow. Αν πάμε παραπέρα θα διαπιστώσουμε ότι και τα προβλήματα των Ανθρώπων, είναι και αυτά δύο μόνον ειδών: Τα Συναισθηματικά και τα Οικονομικά. Όποιο πρόβλημα και αν έχετε, αν το εξετάσετε προσεκτικά θα διαπιστώσετε ότι υπάγεται σε αυτές τις δύο κατηγορίες. Υπάρχει και ένα άλλο κοινό χαρακτηριστικό που διακρίνει τους Ανθρώπους το οποίο, δυστυχώς μόνον οι σκεπτόμενοι Άνθρωποι έχουν συνειδητοποιήσει:

Είναι ο Απόλυτος Ατομικισμός. Η Απόλυτη Υποκειμενικότητά που διακρίνει τον Άνθρωπο σε ότι κάνει σε ότι σκέπτεται.

Επαναλαμβάνουμε ένα ρητό που γράψαμε πριν πολλά χρόνια:

Η Υποκειμενικότητα του Ανθρώπου είναι απαραίτητη για την Επιβίωσή του, αλλά δεν παύει να είναι και η πηγή όλων σχεδόν των Προβλημάτων του!

Αυτή θα έπρεπε να ήταν η βασική Αρχή στην οποία θα έπρεπε να βασίζονταν όλοι οι Συνταγματολόγοι στον κόσμο προκειμένου να Προστατεύσουν τον «Άνθρωπο-Πολίτη» από τον «Άνθρωπο-Εξουσία»!

Για να πάρετε ένα δείγμα μεγέθους του Ατομικισμού του Ανθρώπου, σας δίνουμε ένα παράδειγμα: Υποθέστε ότι αν σας ζητούσαν να πάτε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη αύριο το πρωί για να σας εκτελέσει το εκτελεστικό απόσμασμα της Πολιτείας, γιατί από τη Ζωή σας εξαρτάται η Ζωή 10 εκατ. Ελλήνων Πολιτών! Θα πηγαίνατε;

Όταν λοιπόν, έχουμε άπειρα παραδείγματα συγκεκριμένης αυτής Συμπεριφοράς του Ανθρώπου από τη Ιστορία του των τελευταίων 5000 χρόνων, γιατί επιμένουμε να την Αγνοούμε και να μη τη λαμβάνουμε υπόψη μας, όταν σχεδιάζουμε τον Κανονισμό Λειτουργίας ενός Κράτους, δηλαδή ενός Συντάγματος; Γιατί μερικά άλλα Κράτη την έλαβαν υπόψη τους και βρήκαν τρόπους να κάνουν την Υπέρβασή τους και να διαχωρίσουν κάπως τις τρεις Εξουσίες της Δημοκρατίας; Νορβηγία, Καναδάς, ΗΠΑ, Ελβετία, Αυστραλία κ.α.

Το ιστορικό λάθος τω Συνταγματολόγων μας και των Νομοθετών μας είναι ότι δεν έλαβαν υπόψη τους την Απόλυτη Υποκειμενικότητα του «Ανθρώπου» όταν διαθέτει και ασκεί Εξουσία για να Προστατεύσουν τον «Άνθρωπο-Πολίτη». Αντίθετα σχεδίασαν ένα τερατώδες Σύνταγμα που είναι Διάτρητο από πολλές πλευρές για να λειτουργεί ως ένα Χαλύβδινο «Οχυρό Προστασίας» των πάσης φύσεως Καταχρήσεων των Πολιτικών! Έγραψαν ένα τερατούργημα, ώστε να είναι εντελώς αδύνατον να παραπέμπεται ένας Πολιτικός στη Δικαιοσύνη. Αυτό είναι το έγκλημά τους που φυσικά δεν το παραδέχονται και τώρα διαμαρτύρονται για τους υπαίτιους που Πτώχευσαν την Ελλάδα και υποθήκευσαν το ελληνικό Κράτος στους δανειστές του!

Το Κάστρο τους είναι το Σύνταγμα. Επιτρέπει την απόλυτη και ξεδιάντροπη επιρροή της Κυβερνητικής Εξουσίας επί της Νομοθετικής και της Δικαστικής, πέρα από τις τερατώδεις λαβυριανθιακές διαδικασίες που απαιτούνται για να παραπεμφθεί ένας Υπουργός, και πέρα από τα περιορισμένα χρονικά διαστήματα που θέτουν ώστε να μη φτάνει ποτέ ο χρόνος ολοκλήρωσης των διαδικασιών!

Όπως όλοι τώρα γνωρίζουμε, οι Επιτροπές Ελέγχου των Σκανδάλων πρέπει να πλειοψηφούνται από Βουλευτές του Κόμματος που Κυβερνάει και που υποτίθεται ότι Ελέγχει! Υπάρχει μεγαλύτερος εμπαιγμός από αυτόν! Η Κομματική Πειθαρχία, δεν είναι άλλη μια προκλητικότατη κατάργηση της φιλοσοφίας της Δημοκρατίας; Τι τους θέλουμε τους 300 όταν ένας Πρωθυπουργός ή Υπουργός μπορεί να Νομοθετεί ότι θέλει κατά Βούληση. Τα δύο αυτά παραδείγματα δε αχρηστεύουν τον ιερό Θεσμό του Κοινοβουλευτισμού;

Ιδού μια απόδειξη των Εγκληματικών πράξεων των Πολιτικών με ένα τεκμηριωμένο Παράδειγμα που εντόπισε το σημείο-κλειδί που αποκαλύπτει το καταχθόνιο τρόπο με τον οποίον οι Πολιτικοί φρόντισαν να μη μπορεί ποτέ να τους τσιμπάει η τσιμπίδα του εισαγγελέα:

Πρόσφατα μια ομάδα δικηγόρων και δικαστικών με επικεφαλής τον πρώην εισαγγελέα, Γιάννη Σακκά, ετοίμασε μια Έγκληση-Μήνυση κατά των Μελών της Ολομέλειας της Βουλής. Αντιγράφουμε το δικόγραφο όπως υποβλήθηκε για λόγους τάξης: Έγκληση – Μήνυση κατά των Μελών της Ολομέλειας της ΙΒ Βουλής, της Β’ Βουλευτικής Συνόδου, ως Δικαστικού Εισαγγελικού (συλλογικού) Οργάνου, με την εκ του Συντάγματος ειδική και αποκλειστική συνταγματική αρμοδιότητα για άσκηση Ποινικής Δίωξης κατ’άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν3126/2003, στην Αθήνα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κατά το χρονικό διάστημα από 16/10/2008 ημέρα Πέμπτη έως 3/9/2009, για την πράξη της κατάχρησης εξουσίας κατ’εξακολούθηση (άρθρα 98, 239 β Ποινικού Κώδικα). Η κατηγορία αναφέρεται στην πρόκληση απαλλαγής υπαιτίων από την τιμωρία με παράλειψη άσκησης της δικαστικής-εισαγγελικής αρμοδιότητας της ΙΒ Βουλής για διενέργεια προκαταρτικής εξέτασης σε πρώτο στάδιο με ειδική προανακριτική κοινοβουλευτική επιτροπή και στη συνέχεια μη εμπρόθεσμης ποινικής δίωξης στην υπόθεση Βατοπεδίου κατά Πολιτικών Προσώπων μελών Κυβέρνησης ή Υφυπουργών για ποινικά αδικήματα που τέλεσαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους, κατ’ άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν3126/19-3-2003 (ΦΕΚ 66 Α, περί ποινικής Ευθύνης Υπουργών). Το αποτέλεσμα ήταν να προκαλέσουν την ατιμωρησία των εμπλεκομένων Πολιτικών Προσώπων, (Ε. Μπασιάκου, Π. Δούκα, Α. Κοντού) λόγω της παύσης της οριστικής Δίωξης κατά των υπαιτίων, ασκηθείσα εκπροθέσμως από την (επομένη) ΙΓ Βουλή, σύμφωνα με το αριθ.1/8-2-2011 Βούλευμα του Ειδικού Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου του άρθρου 86§4 του Συντάγματος, ενώ η συλλογική δικαστική-εισαγγελική αρμοδιότητα της ΙΒ Βουλής, με την από 16-10-2008 ημέρα Πέμπτη υποβολή πρότασης 101 Βουλευτών για άσκηση ποινικής Δίωξης για παράβαση του άρθρου 390 ΠΚ (απιστία σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος του Δημοσίου) σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 86 του Συντάγματος.

Το συμπέρασμα δυστυχώς είναι ένα: Ο ισχυρός δεν χάνει συχνά! Όταν χάνει, γκρεμίζεται οριστικά και αυτό συμβαίνει σπάνια. Η Αγορές Ελέγχουν τη Ζωή μας γιατί το επέτρεψαν οι Πολιτικοί μας! Μας Πούλησαν! Έτσι απλά. Πρέπει να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, όποτε αποκτήσουμε Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, και οι ημέρες για αυτή την ανατολή της νέας Ελλάδας έχει φτάσει…

Γραφτείτε μέλη της «ΣΠ». Είναι το μοναδικό όπλο μας!

Η αδράνεια περιλαμβάνει μεγάλες ευθύνες διαιώνισης του Αίσχους που ζούμε… Μη φωνάζετε μόνον! Κάντε «Κάτι»! Κάντε το «Κλικ-Μέλους» τώρα!

------------------------------------------------------

Σιγά σιγά μη σπρώχνεστε, όλοι θα μπείτε,,,,:D
Η μετα-κάλπη εποχή θα δείξει !!;)

Τα ιδρυτικά μέλη.. http://siopilipliopsifia.gr/?page_id=1519
Οι βουλευτές και οι άγγελοι δεν έχουν φύλο!
Η ελευθερία του λόγου και του κώλου έχουν γίνει ένα και το αυτό!!
Βάλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου…..είναι τόσο ωραίο να είσαι χαρούμενος!!!
'Aβυσσος η ψυχή του διαδικτύου!!!!
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
Ektor
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 17.194
Registered: 24-11-2003
Τοποθεσία: Εκτός τόπου αναπαύσεως
Member Is Offline

Διάθεση: Ελεγχόμενη

Εστάλη στις 29-3-2012 στις 07:48 Απάντηση με παράθεση


Σκέτη Φρίκη…σεβαστοί φίλοι της «ΣΠ»…Σκέτη Φρίκη…

Μαρτίου 29, 2012. Το κείμενο μας ήλθε με e-mail από ένα φίλο και είναι υπογεγραμμένο με τα αρχικά ΓΠΚ. Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο συγγραφέας του κειμένου, αλλά δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι τα στοιχεία που δημοσιεύονται είναι ακριβή. Αρχίζει λίγο σαρκαστικά, ωστόσο είναι τόσο φρικιαστικό που ασυνείδητα και αυτό σου δημιουργεί έντονες τάσεις για εμετό…Αυτές τις μέρες στη χώρα μας έγινε ένα θαύμα! Ο Θεός άκουσε τις επικλήσεις του κυρίου Καμμένου στην Παναγία. Άκουσε και τις ικεσίες του κυρίου Σαμαρά για τη βοήθεια του Χριστού. Κι έτσι, ένα νησί, η Ζάκυνθος, έγινε δυόμισι φορές μεγαλύτερο! Πώς έγινε αυτό το θαύμα; Ο δήμαρχος του νησιού, ευτυχώς, δεν περίμενε τη Θεία βοήθεια από το υπερπέραν. Και έκανε αυτό που δεν κάνει το κράτος. Αντί για την Παναγία, προσέφυγε σε μια τεχνική εταιρεία, χαρτογράφησε με αεροφωτογραφίες το νησί και διαπίστωσε ότι…15.000 κτίρια δεν ήταν…συνδεδεμένα με ρολόι της ΔΕΗ (!) έπαιρναν παράνομο ρεύμα και ότι τα πραγματικά τετραγωνικά ξενοδοχείων, επιχειρήσεων, κατοικιών, ήταν…τριπλάσια και δεκαπλάσια απ’ όσα δηλώνονται. Διαβάστε όμως ποίοι…γιαούρτωσαν το δύστυχο δήμαρχο στο δημοτικό συμβούλιο για τη φαεινή ιδέα που είχε! Οι αποκαλυφθέντες…πονηροί Ζακυνθινοί και όχι οι υπόλοιποι που πλήρωναν κανονικά τα τέλη τους… Διαβάστε, όμως για το πρωτοφανές θαύμα που έγινε στο νησί…


Το θαύμα, που έγινε ήταν ότι μετά από την ιστορική αυτή επιτυχία του Δημάρχου, το ύψος των τελών των κατοίκων του νησιού…μειώθηκε στο μισό! Δηλαδή, μέχρι πρότινος, πλήρωναν το μάρμαρο μόνον οι μη πονηροί Ζακυνθινοί! Τώρα που ο Δήμαρχος τσίμπησε τους…πονηρούς, που σίγουρα είχαν… υψηλά ιστάμενους προστάτες, τα δημοτικά τέλη μειώθηκαν… Αυτό δε θα μπορούσε να συμβεί σε ολόκληρη τη χώρα, αγαπητοί αναγνώστες και να πάψουν να τσακίζουν την Ελληνική Οικογένεια, ιδίως αυτήν που δεν συμμετείχε στο άγριο φαγοπότι, στα χαμηλότερα επίπεδα της εξαθλίωσης που γνώρισε η Ελλάδα από την Κατοχή;

Οι Εταίροι μας, όμως που γνωρίζουν πολύ καλά όλες αυτές τις πονηριές, γιατί συνεχίζουν να φορτώνουν τους μη πονηρούς Έλληνες με δυσβάστακτα τέλη και φόρους, και να τους μειώνουν επί πλέον τα εισοδήματά τους τόσο δραστικά και δεν κόβουν μαχαίρι τα κλοπιμαία από τους πονηρούς Πελάτες των Υπουργών, των Υφυπουργών και των υπολοίπων Βουλευτών;

Όμως ήλθε η σειρά τους. Καθώς αργά, βασανιστικά και με καθυστέρηση προχωράμε στο δρόμο της ανασυγκρότησης, τα αποτελέσματα θα γίνονται όλο και πιο θεαματικά, θα είναι πολλαπλασιαστικά. Τα κρυμμένα μυστικά θα αποκαλύπτονται. Οι επιδιώξεις θα γίνονται πιο φανερές.

Σιγά σιγά, μήνα με το μήνα, θα φαίνεται τι στόχο είχαν οι καθυστερήσεις, τι κρυμμένα συμφέροντα εξυπηρετούσε η αδιάλλακτη αντίθεση σε κάθε αλλαγή. Αν η γενική κατεύθυνση δεν διακοπεί, σιγά σιγά και μετά όλο και πιο γρήγορα, οι κρυμμένες πηγές πλουτισμού θα αποκαλύπτονται η μια μετά την άλλη.

Αυτό που γίνεται τούτες τις μέρες δεν έχει ξαναγίνει στη σύγχρονη ιστορία μας.

Κάθε μέρα αποκαλύπτεται δημοσίως, καταρρέει και αποσυντίθεται, ένα τεράστιο σύστημα διαφθοράς, λεηλασίας, παράνομου πλουτισμού και πελατειακών σχέσεων.

Οι αριθμοί είναι ασύλληπτοι. 50.000…πεθαμένοι που εισέπρατταν συντάξεις, 40.000 ανάπηροι που δεν εμφανίστηκαν, 50.000 προνομιακά επιδόματα που δεν προσήλθαν προς απογραφή, 17.000 συντάξεις του ΟΓΑ χωρίς δικαιολογητικά…

Από τον πρώτο μόλις έλεγχο γίνεται φανερό ότι εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν σ’ ένα όργιο λεηλασίας που στοίχιζε πολλά δις στο ελληνικό Δημόσιο.

Έτσι λύθηκε άλλο ένα ελληνικό αίνιγμα: πώς, αφού οι κοινωνικές δαπάνες στη χώρα μας δεν υστερούν από τις ευρωπαϊκές, η καταπολέμηση της φτώχειας στην Ελλάδα δεν είναι ικανοποιητική; Γιατί το κοινωνικό κράτος πρόνοιας έχει αντικατασταθεί με το πελατειακό κράτος. Παίρνουν όσοι μπορούν, όχι όσοι έχουν ανάγκη. Στο Υπουργείο Ανάπτυξης ξηλώνεται ολόκληρο το τμήμα. Επιχορηγήσεις έπαιρναν όσοι συναλλάσσονται, όχι όσοι κάνουν επενδύσεις! 1.500 έργα ανενεργά έργα βγαίνουν από το ΕΣΠΑ! Σε 9 υποκαταστήματα του ΙΚΑ μέχρι στιγμής, πάνω από 500 άτομα είναι εμπλεκόμενα σε απάτες εκατομμυρίων. Γνωρίζετε ότι το ΙΚΑ δε διατηρεί…Λογιστήριο; Στις αποθήκες δεκάδες τόνοι φαρμακευτικών υλικών σαπίζουν χαμένοι ώστε οι προμήθειες και οι μίζες να διπλασιάζονται και να τριπλασιάζονται!

Επιδόματα χωρίς αιτία στον ΟΑΕΔ. Υπολογίζεται από την πρώτη κιόλας καταγραφή ότι τουλάχιστον το 25% των επιδομάτων, αξίας 6 δις το χρόνο, δίνονται παράνομα. Μόνο οι οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία ισοδυναμούν με τα 11,5 δις των επιπλέον μέτρων που απαιτεί η Τρόικα να ληφθούν φέτος. Αυτοί οι αριθμοί αποκαλύπτουν το κρυμμένο μυστικό που όλοι ξέρουν αλλά ποτέ δεν ομολογούν γιατί ο ελληνικός παρασιτισμός έχει κυριαρχήσει πάνω στο δημόσιο διάλογο. Ότι το κυρίαρχο σύστημα είναι ένα σύστημα ανομίας, ένα εφιαλτικό σύστημα με χιλιάδες ρυθμίσεις, παραθυράκια, τροπολογίες, ειδικές διατάξεις που γεννάει συνεχώς διαφθορά. Για να μη φανεί η αληθινή φύση του ελληνικού παρασιτισμού, πάντα τόσα χρόνια μιλούσαν «για λίγους επίορκους υπαλλήλους»! Για να κρύψουν το γεγονός ότι το θέμα δεν είναι οι εκατομμυριούχοι υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας, αλλά όλο το σύστημα που είναι στημένο έτσι για να δημιουργεί συνεχώς διαφθορά.

Ότι οι ποινές που επιβάλλονται είναι 10 ημέρες αργία, ότι τα πιστοποιητικά για την πρόνοια δεν τα δίνει το Υπουργείο Εσωτερικών, αλλά οι…σύλλογοι πολυτέκνων (!), ότι δεν γίνεται κτηματολόγιο, δασολόγιο, χωροταξικά σχέδια για να λυμαίνονται τη δημόσια γη (…φωνάζοντας για ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας), ότι δεν προχωράνε στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση ώστε να επιτυγχάνεται η απόλυτη λεηλασία στις φαρμακευτικές δαπάνες. Ότι νοσοκομεία, δήμοι, ιδρύματα, νομικά πρόσωπα της εκκλησίας δεν συντάσσουν ισολογισμούς. Ότι η απογραφή στις αποθήκες των νοσοκομείων δεν προχωράει για να συνεχίζεται το πλιάτσικο. Παραδόξως ενώ όλα αυτά γίνονται γνωστά, κανείς δεν δηλώνει αγανακτισμένος! Καμία οργισμένη ανακοίνωση κόμματος δεν βλέπω! Κανείς δεν φωνάζει τώρα, κλέφτες, προδότες, κρεμάλες!

Γιατί τώρα αποκαλύπτεται αυτό που προσπαθούσαν να κρύψουν από την αρχή.

Ότι όλα είναι ζήτημα Πολιτικής Επιλογής: Πού θα γίνουν οι μειώσεις, Πού θα βρεθούν τα λεφτά. Έπρεπε να περάσουν 2,5 χρόνια για να ανακοινώσουν τώρα τη λεηλασία δισεκατομμυρίων. Αφού μέχρι τώρα έβαζαν φόρους και μείωναν μισθούς για να τη συντηρήσουν. Γιατί δεν ξεκίνησαν από την αρχή έτσι; Είναι πολύ απλό:

Γιατι δεν μπορούν να θίξουν την Κομματική τους Πελατεία!

Όταν είναι κυβέρνηση κάνουν καθυστέρηση και κερδίζουν χρόνο!

Όταν είναι στην αντιπολίτευση είναι ακόμα χειρότεροι, αρνούνται και το ίδιο το πρόβλημα, είναι «παραμύθι χωρίς δράκο» λένε. Αρνούνται την ανάγκη μείωσης των δαπανών. Κανείς δεν πρέπει να χάσει «κεκτημένα», λένε, κλείνοντας το μάτι στο πελατειακό κράτος. Η αλήθεια όμως είναι ότι κάποιοι πρέπει να χάσουν. Αυτοί που άκοπα κέρδιζαν μέχρι τώρα προνόμια και προσόδους τα οποία πλήρωνε η υπόλοιπη κοινωνία.

Γι’ αυτό τώρα, που αποκαλύπτεται το μέγεθος της λεηλασίας, επικρατεί γενική αμηχανία. Πώς να κατηγορήσουν τώρα τους «ναζί τοκογλύφους» για τις εκατοντάδες χιλιάδες υπεξαιρέσεις του δημόσιου πλούτου που εξασφάλιζε το πελατειακό σύστημα;

Όσο προχωράει ο καιρός, θα αποκαλύπτεται περισσότερο η κυνική επιλογή του Πολιτικού Συστήματος των δύο Κομμάτων Εξουσίας και όχι μόνον. Αλλά και η Υποκρισία της Ψεύτικης Αγανάκτησης, η Δημαγωγία του Κρατικοδίαιτου Συνδικαλισμού, η Ηθική Χρεοκοπία και των «Φιλολαϊκών Κομμάτων»!

Προτίμησαν να προστατεύσουν το πελατειακό κράτος, έστω κι αν οδήγησαν ολόκληρη τη χώρα σε βαθιά και παρατεταμένη ύφεση και εξαθλίωση!

Προστάτευσαν τη Διαφθορά λέγοντας ότι υπερασπίζονται το Κράτος Κοινωνικής Πρόνοιας, ενώ επί της ουσίας προστάτευσαν το Πελατειακό Κράτος λέγοντας ότι υπερασπίζονται το Δημόσιο Συμφέρον.

Αρνήθηκαν τις πραγματικές Κοινωνικές Αδικίες, στήνοντας ψεύτικες μάχες με τους «ξένους», τους «εφοπλιστές».

Όλες οι επαναστατικές κορόνες, οι ψεύτικες φιλολαϊκές διακηρύξεις των τελευταίων χρόνων, είχαν στόχο να κρύψουν όσα μαθαίνουμε αυτές τις μέρες και όσα θα μάθουμε στο μέλλον. Είχαν σκοπό να κρύψουν τα κλοπιμαία.

Έτσι σιγά-σιγά αρχίζει η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ μιας κοινωνίας, η οποία πριν παράγει, έκανε διανομή δανεικού πλούτου & πριν υπηρετήσει τους δημόσιους θεσμούς και νόμους, φρόντισε να τους χρησιμοποιήσει αλά καρτ. ΓΜΚ

Φρίκη…σκέτη Φρίκη…
Οι βουλευτές και οι άγγελοι δεν έχουν φύλο!
Η ελευθερία του λόγου και του κώλου έχουν γίνει ένα και το αυτό!!
Βάλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου…..είναι τόσο ωραίο να είσαι χαρούμενος!!!
'Aβυσσος η ψυχή του διαδικτύου!!!!
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
Ektor
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 17.194
Registered: 24-11-2003
Τοποθεσία: Εκτός τόπου αναπαύσεως
Member Is Offline

Διάθεση: Ελεγχόμενη

Εστάλη στις 30-3-2012 στις 07:50 Απάντηση με παράθεση


Όλα τα ΜΜΕ μιλάνε τη «Γλώσσα» των Πολιτικών…και Αγνοούν τη γλώσσα του Κόσμου…γιατί άραγε;
Μαρτίου 30, 2012. Τα ΜΜΕ τις προεκλογικές περιόδους…θησαυρίζουν! Οι τιμές των διαφημίσεων διπλασιάζονται και σε μερικές περιπτώσεις, όταν καταλάβουν ότι έχουν κάποιο «Ψώνιο» που θέλει να «Σώσει» την Ελλάδα, τον…γδέρνουν στην κυριολεξία, με την πληρωμή να είναι δεκτή, μόνον προκαταβολικά! Η τηλεόραση έχει τον πρωτεύοντα ρόλο στη ζήτηση, το ραδιόφωνο, ακολουθεί και τελευταίες οι Κυριακάτικες και φυσικά οι τοπικές της κάθε περιοχής. Πέφτει πολύ χρήμα για να κληθείς σε ένα talk show οποιουδήποτε καναλιού και αν ανήκεις σε ένα από τα δύο Κόμματα Εξουσίας, παίρνεις και υποσχέσεις ανάθεσης κρατικών έργων μερικών εκατομμυρίων ή παζαρεύεις για κάθε είδους ανταλλάγματα. Νομίζουν, τα ΜΜΕ, ότι ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει! Ευτυχώς που υπάρχει και ένας…Λαζόπουλος, ένας Χατζηνικολάου και ένας…Τράγκας, οι οποίοι εκφράζουνται με τη «Γλώσσα» του Κόσμου και αγνοούν τη «Γλώσσα» των Πολιτικών. Προχθές, το Κόντρα είχει τον…εκπρόσωπο τον Μιχελάκο, εκπρόσωπο της ΝΔ και την εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Αντωνίου. Οι ερωτήσεις ήταν για ένα σωρό επί μέρους θέματα και καμία επί της ουσίας…Τι θα κάνετε για αυτό τί θα κάνετε για το άλλο, μα αφού είπατε αυτό, μετά είπατε το άλλο, τελικά θα γίνουν οι εκλογές στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαίου; Θα δεχτείτε πίσω τους αντάρτες που δε ψήφισαν το «Κούρεμα»…Μια ερώτηση που να αφορά το «Κομματικό Κράτος» των δύο Κομμάτων Εξουσίας δεν ρωτήθηκε. Πώς θα Κυβερνήσετε; Πώς θα ξεριζώσετε τα Κομματικά Στελέχη που υπάρχουν τώρα και να διορίσετε, άλλα, τελείως Ακομμάτιστα Στελέχη για να Κυβερνηθεί η χώρα Δίκαια, Αξιοκρατικά και Παραγωγικά; Πώς θα Προστατεύσετε τον «Άνθρωπο-Πολίτη» από τον «Άνθρωπο-Εξουσία», θα διαχωρίσετε τελείως τις τρεις Εξουσίες ή θα κάνετε μερικά πασαλείμματα για να θολώσετε τα νερά…


Ενώ ο κόσμος χρειάζεται Νέα Πρόσωπα και τη «Γλώσσα» της Πιάτσας, της Ζωής, της Αξιοκρατίας και της Παραγωγικότητας, όλοι συνεχίζουν να μιλάνε για τις αόριστες Διαρθρωτικές και Δομικές Αλλαγές του Συστήματος..

Είναι τυχαίο που καμία εκπομπή δεν προέβαλλε ποτέ τις θέσεις της «ΣΠ», θέσεις οι οποίες δεν μπορούν να απορριφτούν εύκολα από οποιονδήποτε Άνθρωπο, γιατί βασίζονται στη Λογική, στην Υπευθυνότητα.

Συνεχίζουν τα μεγάλα κανάλια, να προσκαλούν τους «Επώνυμους» και Διεφθαρμένους γιατί νομίζουν ότι μόνον αυτοί έχουν το δικαίωμα δια να ομιλούν!

Ο Κόσμος το έχει πάρει είδηση εδώ και πολύ καιρό ότι τους καλούν για να τους δώσουν το… μικρόφωνο για να προσπαθήσουν να χρυσώσουν λίγο το χάπι;

Δεκάδες χιλιάδες Μικρομεσαίοι, (φυσικά δεν εκπροσωπούνται από τους Συλλόγους τους γιατί όλοι οι Πρόεδροι όπως γνωρίζετε είναι Κομματικά Στελέχη διαφόρων Κομμάτων) Ελεύθεροι Επαγγελματίες, Επιστήμονες και Πρακτικοί, Ιδιωτικοί υπάλληλοι, δημόσιοι υπάλληλοι, που αγνοήθηκαν από το κατεστημένο, συνταξιούχοι, νοικοκυρές, άνεργοι…φοιτητές (μη κομματικοποιημένοι), όλοι αυτοί δεν υπάρχουν για τα ΜΜΕ. Όλοι αυτοί οι Ακομμάτιστοι Έλληνες, δεν υφίστανται για τους Καναλάρχες!

Νομίζετε ότι αυτή η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων παρακολουθεί πάνω από 1-2 λεπτά τι λέει ο Μίμης Ανδρουλάκης, ή ο Γεωργιάδης, ή (Α) του ΠΑΣΟΚ ή ο (Β) της ΝΔ ή ο (Γ) του Σύριζα ή ο (Δ) του ΚΚΕ ή ο (Ε) του ΛΑΟΣ; Πριν κλείσει το ένα λεπτό, έχουν κάνει το κλικ αλλαγή του καναλιού, μήπως βρουν κανένα σήριαλ της προκοπής, ή κανέναν αγώνα να ξεχάσουν τη μιζέρια τους και την οργή τους που όλοι αυτοί συστηματικά την διεγείρουν κάθε μέρα…Ακόμα και ο συμπαθείς Παπαδάκης δεν τολμάει να κάνει ερωτήσεις ουσίας για να στριμώξει τα πολιτικά χέλια που μόνιμα γλιστρούσαν…

Τα 4/5 των Ελλήνων, μη σου πω, περισσότεροι, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ….

Ο κόσμος θέλει να ακούσει τη σταράτη γλώσσα του Μικροεπιχειρηματία, και δεν εννοώ τους διαπλεκόμενους, που ζει συγκροτημένα ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΚΛΗΡΟ ΚΟΣΜΟ μέσα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του. ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΤΟΝΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗΣ – ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, του Μάνατζερ της Πράξης, της νοικοκυράς…θέλει να ακούσει ότι το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με τις αρλούμπες που αραδιάζουν κάθε μέρα οι Πολιτικοί όλων των παρατάξεων και οι θεωρητικοί Οικονομολόγοι…του ακαδημαικού χώρου…

Μίλησε κανένας στις τεράστιες και πολύπλοκες δυσκολίες της Δίκαιης και Παραγωγικής Διακυβέρνησης που χρειάζεται η Ελλάδα, δηλαδή, ότι, η οποιαδήποτε Νέα Ηγεσία, ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ…ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ;

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΥΡΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ – ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΌ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ…

Η ΑΠΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΜΑΧΑΙΡΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ, Η ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ;

Το έκανε ο Γιωργάκης για δύο χρόνια: Αναφέρει ότι θα το κάνει ο Σαμαράς μόλις βγει στην εξουσία… Λέξη δεν ακούμε για την κατάργηση του Κομματικού Κράτους της Συμφοράς!

Έγινε ποτέ καμία συζήτηση να αναφέρεται στις βαθύτερες αιτίες που καταδυναστεύουν το Πολιτικό Σύστημα της χώρας, όπως είναι η Άγνοια της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων για τις τεράστιες δυσκολίες που συνεπάγεται η Σύγχρονη Διακυβέρνηση… Γνωρίζει κανένας δημοσιογράφος τι θα πει…Μάνατζμεντ… Όλοι η Κοινωνία δεν πιστεύει ότι τα προβλήματά μας θα λυθούν με τον «Μεσσία» που τον περιμένουμε να κατέβει εξ ουρανού;

Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι δεν υπάρχουν «Μεσσίες» και ότι ορισμένα Κράτη ανακάλυψαν ότι υπάρχουν ΜΟΝΟΝ ΜΕΘΟΔΟΙ;

Υπάρχει κανείς που να γνωρίζει ότι οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των Πολυεθνικών δεν διαφέρουν σε τίποτα από ένα Πρωθυπουργό και ότι και αυτοί θα πρέπει να αναφέρονται και να Λογοδοτούν κάθε τρεις μήνες για το έργο που ολοκλήρωσαν το τελευταίο τρίμηνο, και ότι υπάρχουν συγκεκριμένες Διαδικασίες Αντικειμενικής Αξιολόγησης που περιορίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την Υποκειμενική Κρίση του Ανθρώπου…

Υπάρχει κανένας Πολίτης που να γνωρίζει ότι και οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι αντικαθίστανται όταν σε ένα χρόνο όταν δεν παράγουν έργο;

Γιατί ένα ολόκληρο Κράτος να βασίζεται σε ένα Διάτρητο από όλες τις πλευρές Σύνταγμα που επιτρέπει την Απόλυτη Υποκειμενική Διακυβέρνηση και την εξαφάνιση όλων των πιθανών Ελεγκτικών Μηχανισμών της Εξουσίας και να αφήνεται ελεύθερο να διαλύει το σύμπαν για 4 ολόκληρα χρόνια και στη συνέχεια να επανεκλέγεται για να συνεχίσει το καταστρεπτικό του έργο;

Το μόνο είδος του Μάνατζμεντ που ασκούν οι Πολιτικοί και οι Διαπλεκόμενοι, είναι αυτό της Διαπλοκής, της σιγουριάς της συναλλαγής με τον εύκολο και διεφθαρμένο τρόπο που διαθέτει την ανάθεση των δισεκατομμυρίων που του δίνει η Ανεξέλεγκτη Εξουσία και η αφθονία των Χρημάτων που τρέχουν από όλες τις πλευρές σαν καταρράκτες.

Υπάρχει κανένας ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΌΤΙ Η «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ» ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΑΙΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;

ΑΠΛΑ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ «ΚΕΦΑΛΑΙΑ» (ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ-HYPOTHESIS – CALCULATED RISKS) ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΗ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ

Α)ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ NA ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ «ΜΕΘΟΔΟΥΣ & ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ.

Β)ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ

Γ) ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ – ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΜΕ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ…Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ.

Να καταλάβει ο Έλληνας Ψηφοφόρος ότι πρέπει να αλλάξει τα Κριτήρια με τα οποία ψήφιζε την Πολιτική Ηγεσία του!

Αυτά αναφέρονται στο «Δωδεκάλογο της Δημοκρατίας» που είναι αναρτημένος στην ιστοσελίδα της «Σιωπηλής Πλειοψηφίας». www.siopili.gr Μιλάει για τις Ρίζες του προβλήματος, πώς μπορούν να ξεριζωθούν και πώς θα μπορέσουμε να βάλουμε τα θεμέλια για να ανοικοδομήσουμε τη Νέα Ελλάδα.

Είμαστε η συντριπτική «Σιωπηλή Πλειοψηφία» των Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών. Μόλις κλείσαμε τα... 200.000 μέλη... Είναι εντυπωσιακή η συμμετοχή των Ελλήνων Πολιτών, όμως δεν είναι αρκετά μπροστά στα 1 εκατομμύρια μέλη που θέλουμε προκειμένου να ξεριζώσουμε το κατεστημένο της Συμφοράς! Ξεκινάμε μια εκστρατεία σε όλη την Ελλάδα για να ενημερώσουμε τους υπόλοιπους Πολίτες. Πρέπει όμως να Συσπειρωθούμε ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ γιατί η ημερομηνία του Πρώτου Συνεδρίου του Κινήματος πλησιάζει. Είναι η 28/29Απριλίου, 2012. Ο Στόχος είναι να περάσουμε το ένα εκατομμύριο Μέλη μέχρι τότε ώστε οι υποψήφιοί μας να εισαχθούν στη Βουλή ως «Κίνημα Εξουσίας» και όχι ως ένα άλλο μικρό Κίνημα που θα… βρυχάται μόνον! Αλλιώς δεν τροποποιείται το Σύνταγμα. Σε αυτό το Συνέδριο θα ανακοινώσουμε την έκκλησή μας να Προσελκύσουμε Νέα Άφθαρτα Πρόσωπα μέσα και έξω από την Ελλάδα που να διακρίνονται για ένα δεκαετές τουλάχιστον Ιστορικό Επιτυχιών επιβεβαιωμένους Ήθους και Παραγωγικότητας. Τους βολιδοσκοπούμε ήδη! Κάνε το δικό σου «Κλικ-Μέλους» τώρα και ζήτησε από όλους τους γνωστούς σου να κάνουν το ίδιο! Είναι ο μόνον τρόπος να τους απομακρύνουμε όλους μια για πάντα και για να Ανοικοδομήσουμε τη νέα Ελλάδα!
Οι βουλευτές και οι άγγελοι δεν έχουν φύλο!
Η ελευθερία του λόγου και του κώλου έχουν γίνει ένα και το αυτό!!
Βάλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου…..είναι τόσο ωραίο να είσαι χαρούμενος!!!
'Aβυσσος η ψυχή του διαδικτύου!!!!
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
OLDY
Εξαρτημένο μέλος
***
Μηνύματα: 2.738
Registered: 23-11-2007
Member Is Offline

Διάθεση: No Mood

Εστάλη στις 30-3-2012 στις 08:15 Απάντηση με παράθεση


:cool:

Το λαμογιο του ΠΑ(τ)ΣΟΚ , ειδε τα χαλια του μόγγολου φιλου του και τορριξε στην "Σιωπηλη Πλειοψηφια" ... κατι το ανυπαρκτο ... Ανθρωποι που ΔΕΝ τους ξερει ουτε ο θυρωρος της πολυκατοικιας τους , λαμογια που εχασαν την μασα και οι οποιοι κατηγορουν ευκολα τους παντες , υποσχομενοι τα παντα ..

Το τι παραμυθι πουλανε , ειναι αλλο πραγμα ...


"Είμαστε η συντριπτική «Σιωπηλή Πλειοψηφία» των Ακομμάτιστων Ελλήνων Πολιτών. Μόλις κλείσαμε τα... 200.000 μέλη... "


Με τοσα μελη ΗΔΗ πιανουν το 3% και μπαινουν ανετα στην Βουλη ...
Γιατι λοιπον δεν κατεβαινουν στις εκλογες ;; Γιατι δεν θελουν να προσπαθησουν να μας "σωσουν" ;; Γιατι ειναι απλα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ..

:D
Τα ορθογραφικα λαθη επιτρεπονται , τα λογικα οχι.

Ο ραγιαδισμος δεν εχει εξαλειφθει τελειως .

Αερα .. αερα ... να φυγει η χολερα του ΠΑ(κιστανικου)ΣΟ.Κ

Ταδε εφη RADMILA :
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ.

http://www.youtube.com/watch?v=wYUL6UXyYYQ
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
Ektor
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 17.194
Registered: 24-11-2003
Τοποθεσία: Εκτός τόπου αναπαύσεως
Member Is Offline

Διάθεση: Ελεγχόμενη

Εστάλη στις 30-3-2012 στις 08:47 Απάντηση με παράθεση


ο χρυσαυγίτης-λασπολόγος strikes again !!! (http://www.youtube.com/watch?v=uDZGDMUkiYI&feature=related)Οι βουλευτές και οι άγγελοι δεν έχουν φύλο!
Η ελευθερία του λόγου και του κώλου έχουν γίνει ένα και το αυτό!!
Βάλε ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου…..είναι τόσο ωραίο να είσαι χαρούμενος!!!
'Aβυσσος η ψυχή του διαδικτύου!!!!
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
OLDY
Εξαρτημένο μέλος
***
Μηνύματα: 2.738
Registered: 23-11-2007
Member Is Offline

Διάθεση: No Mood

Εστάλη στις 30-3-2012 στις 08:51 Απάντηση με παράθεση


Παράθεση:
Originally posted by Ektor
μπλα ...μπλα ... μπλα ..http://www.phorum.gr/images/smilies/retarded_member.png


:D
Τα ορθογραφικα λαθη επιτρεπονται , τα λογικα οχι.

Ο ραγιαδισμος δεν εχει εξαλειφθει τελειως .

Αερα .. αερα ... να φυγει η χολερα του ΠΑ(κιστανικου)ΣΟ.Κ

Ταδε εφη RADMILA :
ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ , ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ.

http://www.youtube.com/watch?v=wYUL6UXyYYQ
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
 Σελίδες:  1  2  3  ..  5


Go To Top


Powered by XMB
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2005
Multiforums.gr - Μια ακόμη υπηρεσία της MultiForums OE. Φιλοξενία MultiHosting.gr.
Άλλες υπηρεσίες της Multiforums OE: MultiHosting.gr. MultiLabs.gr. MultiPlanet.gr. MultiRadio.gr. MultiPolls.gr. MultiBlogs.gr. WebStocks.gr.