MultiForums.gr  MultiHosting.gr  Multilabs.gr  MultiPolls.gr  Webstocks.gr  
Humanity forum Τελευταία ενέργεια: Ποτέ
Not logged in [Σύνδεση - Εγγραφή]
Go To Bottom

[ Κεντρική σελίδα ] [ Κόκκινο δωμάτιο ] [ Πράσινο δωμάτιο ] [ Μπλε δωμάτιο ] [ Καφέ δωμάτιο ] [ Λευκό δωμάτιο ]

Εκτυπώσιμη Έκδοση | εγγραφή στο θέμα | Προσθήκη στα αγαπημένα  
 Σελίδες:  1  2  3  ..  31
Συγγραφέας: Θέμα: Φακελος: Η Ελλαδα της Ντροπης!
krino
Posting Freak
*****
Μηνύματα: 23.828
Registered: 4-7-2003
Τοποθεσία: εγω απο κατω, το μωρο μου απο πανω :)
Member Is Offline

Διάθεση: Αστειέμπορας

Εστάλη στις 26-5-2005 στις 13:48 Απάντηση με παράθεση
Φακελος: Η Ελλαδα της Ντροπης!Ετήσια Έκθεση 2005 της Διεθνούς Αμνηστίας

Ελλάδα

Γεγονότα που καταγράφηκαν κατά το 2004
Θανατική ποινή: Έχει καταργηθεί

Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Έχει επικυρωθεί

Σύμβαση Ηνωμένων Εθνών για τις Γυναίκες και Προαιρετικό Πρωτόκολλο: Έχουν επικυρωθεί

Καταγγέλθηκε κακομεταχείριση μεταναστών από συνοροφύλακες και από αστυνομικούς σε αστικά κέντρα. Οι συνθήκες κράτησης των μεταναστών χωρίς έγγραφα και των αιτούντων άσυλο ήταν κακές. Διεξήχθησαν δίκες που σχετίζονταν με κακομεταχείριση γυναικών, μελών μειονοτήτων και αλλοδαπών από αστυνομικούς. Διατυπώθηκαν ανησυχίες για τις συνθήκες κράτησης στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι διακρίσεις στη μεταχείριση των Ρομά συνεχίστηκαν. Οι αντιρρησίες συνείδησης συνέχισαν να αντιμετωπίζουν την απειλή φυλάκισης. Τον Νοέμβριο η ελληνική Βουλή ενέκρινε την επικύρωση του 13ου Πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, καταργώντας έτσι τη θανατική ποινή για όλα τα εγκλήματα.

Γενικές πληροφορίες

Στις εκλογές του Μαρτίου νίκησε το κόμμα Νέα Δημοκρατία, τερματίζοντας 11 χρόνια διακυβέρνησης από το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα (ΠΑΣΟΚ).

Τον Αύγουστο, η Ελλάδα φιλοξένησε τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2004. Υπήρξαν αναφορές για αναγκαστικές εκδιώξεις οικογενειών Ρομά από χώρους που προορίζονταν για κατασκευαστικά έργα υποδομής και δόμησης που σχετίζονταν με τους Ολυμπιακούς, καθώς και ανησυχίες ότι τα μέτρα ασφαλείας που εφαρμόστηκαν σε σχέση με τους αγώνες υπονόμευαν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Μεταχείριση προσφύγων και μεταναστών

Υπήρξαν ανησυχίες ότι ορισμένες πρακτικές λιμενοφυλάκων και αστυνομικών, περιλαμβανομένων συνοριοφυλάκων, που αποσκοπούσαν να αποθαρρύνουν μετανάστες χωρίς έγγραφα ώστε να μην εισέλθουν σε ελληνικό έδαφος, παραβίαζαν τα διεθνή πρότυπα. Τέτοιες πρακτικές περιλάμβαναν αναχαίτιση στα τουρκικά σύνορα και άμεση απέλαση, άρνηση παραλαβής αιτήσεων ασύλου, καθώς και παράλειψη διάθεσης τέτοιων αιτήσεων στους μετανάστες.

Τον Αύγουστο, μετανάστες που είχαν κρατηθεί επί τρεις μήνες στη Σάμο ανέφεραν συνθήκες κράτησης που αντίβαιναν στα διεθνή πρότυπα. Ανησυχίες διατύπωσε επίσης η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR) μετά από επίσκεψη στο κέντρο κράτησης. Τον Σεπτέμβριο, 10 μετανάστες αναφέρθηκε ότι υπέστησαν κακομεταχείριση από μέλη των ειδικών δυνάμεων στο Φαρμακονήσι.

Στις 15 Οκτωβρίου, πέντε λιμενοφύλακες κρίθηκαν ένοχοι για τον βασανισμό ομάδας μεταναστών στην Κρήτη τον Ιούνιο 2001 και τους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης μεταξύ 12 και 30 μηνών με αναστολή.

Ένας Σουδανός υπήκοος κινδύνεψε να επαναπροωθηθεί διά της βίας στη σπαρασσόμενη από τη σύρραξη περιφέρεια Νταρφούρ του Σουδάν, από όπου είχε διαφύγει το 2003, καθώς ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης αρνήθηκε να επανεξετάσει την υπόθεσή του. Είχε τεθεί υπό κράτηση αμέσως μετά την άφιξή του στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2003 και είχε αφεθεί ελεύθερος τρεις μήνες αργότερα. Έζησε στην Ελλάδα χωρίς υποστήριξη κοινωνικής πρόνοιας μέχρι τον Οκτώβριο του 2003, οπότε μετέβη στη Βρετανία και ζήτησε άσυλο. Οι βρετανικές αρχές προσδιόρισαν ότι η Ελλάδα ήταν αρμόδια να αποφασίσει για την αίτηση ασύλου του και επιστράφηκε στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 2004. Η νέα αίτηση ασύλου του απορρίφθηκε με την αιτιολογία ότι είχε φύγει από την Ελλάδα. Η επανεξέταση της αρχικής αίτησης ασύλου του ακυρώθηκε. Εκδόθηκε απόφαση απέλασής του. Νέα αίτηση, βασισμένη σε νέες πληροφορίες για την κατάσταση στο Νταρφούρ, κηρύχθηκε μη αποδεκτή. Μέχρι το τέλος του έτους δεν ήταν γνωστό αν απελάθηκε.
Τον Νοέμβριο, η Διεθνής Αμνηστία εξέφρασε ανησυχία για αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες 502 παιδιά, από την Αλβανία τα περισσότερα, εξαφανίστηκαν μεταξύ 1998 και 2002 από κρατικό ίδρυμα ανηλίκων στην Αθήνα, όπου στεγάζονταν αφότου η αστυνομία τα μάζεψε από τους δρόμους. Πολλά από τα παιδιά φαίνεται πως ήταν θύματα εμπόρων ανθρώπων, οι οποίοι τα ανάγκαζαν να πουλάνε μικροπράγματα ή να ζητιανεύουν. Η Διεθνής Αμνηστία εξέφρασε την ανησυχία ότι τα παιδιά, σύμφωνα με αναφορές, δεν προστατεύονταν επαρκώς στο ίδρυμα και ότι οι ελληνικές αρχές κατέβαλαν ελάχιστες ή και καθόλου προσπάθειες να τα εντοπίσουν. Παρά την παρέμβαση αρκετών μη κυβερνητικών οργανώσεων και του Συνηγόρου του Πολίτη Αλβανίας, οι ελληνικές αρχές δεν προέβησαν σε διεξοδική και αμερόληπτη δικαστική ανάκριση για την υπόθεση, αν και τον Μάιο ξεκίνησε αστυνομική προκαταρκτική εξέταση.
Υπήρξαν αναφορές τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με τις οποίες αστυνομικοί βασάνισαν και κακομεταχειρίστηκαν ομάδα περίπου 60 αιτούντων άσυλο από το Αφγανιστάν, τουλάχιστον 17 από τους οποίους ήταν κάτω των 18 ετών. Οι αστυνομικοί αναφέρεται ότι τους επιτέθηκαν με γροθιές και κλοτσιές, τους κακοποίησαν σεξουαλικά και τους απείλησαν με όπλα. Τόσο στα σπίτια τους όσο και στο τοπικό αστυνομικό τμήμα στην Αθήνα. Αν και ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση, η Διεθνής Αμνηστία ζήτησε να διεξαχθεί ταχεία, διεξοδική, ανεξάρτητη και αμερόληπτη ανάκριση με βάση το ʼρθρο 137 του Ποινικού Κώδικα.
Υπήρξαν αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες 186 παιδιά ηλικίας μεταξύ 13 και 16 ετών συγκαταλέγονταν μεταξύ των περίπου 700 προσφύγων που κρατούνται στο Κέντρο Υποδοχής και Προσωρινής Στέγασης για παράνομους μετανάστες στην περιοχή Παγάνι της Λέσβου σε συνθήκες ακραίου συνωστισμού. Μέχρι και 200 άνθρωποι αναφέρεται ότι ήταν στοιβαγμένοι σε θαλάμους που προορίζονταν να στεγάζουν 80 ανθρώπους. Τα περισσότερα από τα προσφυγόπουλα πιστεύεται ότι προέρχονταν από το Ιράκ και το Αφγανιστάν και είχαν φτάσει σε ελληνικό έδαφος ασυνόδευτα.
Νεότερες πληροφορίες: Βούλνετ

Η δίκη αστυνομικού που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε τον 18χρονο Αλβανό Βούλνετ Μπίτιτσι τον Σεπτέμβριο του 2003 στα ελληνοαλβανικά σύνορα αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο 2005.
Συνθήκες κράτησης

Η Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου εξέδωσε τον Μάιο έκθεση για τις κακές συνθήκες κράτησης στην πτέρυγα υψηλής ασφαλείας των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατούνταν οι καταδικασμένοι ως μέλη της οργάνωσης «17 Νοέμβρη». Οι φυλακισμένοι κρατούνταν χωριστά από όλους τους υπόλοιπους φυλακισμένους, σε δύο απομονωμένες ομάδες των επτά ατόμων, από τον Νοέμβριο του 2003 που καταδικάστηκαν για δολοφονίες και πρόκληση εκρήξεων. Συνέχιζαν να τους αρνούνται τη συμμετοχή στις κανονικές δραστηριότητες της φυλακής, όπως η χρήση της βιβλιοθήκης, και τους αρνούνταν την πρόσβαση σε καθαρό αέρα, φυσικό φωτισμό στα κελιά και άσκηση σε μεγαλύτερο χώρο κατά παράβαση των διεθνών προτύπων. Αναφέρθηκε επίσης ότι όλες οι επισκέψεις στους φυλακισμένους ήταν «κλειστές» (γυάλινο χώρισμα χώριζε τον φυλακισμένο από τον επισκέπτη). Δικηγόροι και κρατούμενοι δήλωσαν ότι οι συζητήσεις που διεξήγαγαν μέσω τηλεφωνικής συσκευής κατά τη διάρκεια αυτών των επισκέψεων μαγνητοφωνούνταν, πρακτική που παραβιάζει τα διεθνή πρότυπα. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δήλωσε στη Διεθνή Αμνηστία τον Ιούλιο ότι οι φυλακισμένοι της «17 Νοέμβρη» απολάμβαναν καλύτερες συνθήκες απ’ ότι οι υπόλοιποι φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό και ότι οι πιθανές παραβιάσεις διεθνών προτύπων για τα ανθρώπινα δικαιώματα θα εξετάζονταν.

Ατιμωρησία για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Οι αστυνομικές έρευνες για τους ισχυρισμούς κακομεταχείρισης από αστυνομικούς δεν ανταποκρίνονταν στα διεθνή πρότυπα αμεροληψίας και ανεξαρτησίας.

Τον Φεβρουάριο η Διεθνής Αμνηστία έθεσε υπ’ όψη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης τις ανησυχίες της ότι οι ανακρίσεις για τη φερόμενη ως κακομεταχείριση δύο νεαρών Ρομά τον Αύγουστο του 2001 είχαν ανατεθεί στα ίδια αστυνομικά τμήματα, αστυνομικοί των οποίων φέρονται ότι διέπραξαν τα αδικήματα. Επιπλέον, ορισμένες από τις καταθέσεις αστυνομικών σε αυτήν την ανάκριση περιείχαν υβριστικά σχόλια για τους Ρομά, γεγονός που υποδεικνύει ότι η κακομεταχείριση που υπέστησαν οι νέοι ενδέχεται να ήταν αποτέλεσμα διακριτικής μεταχείρισης με βάση την ταυτότητά τους.
Μετά από διαμαρτυρίες για την παράλειψη των δικαστικών αρχών να κλητεύσουν την Όλγα Μπ., Ουκρανή υπήκοο, ως μάρτυρα το 2003 στη δίκη αστυνομικού που κατηγορείτο ότι τη βίασε, η επανεκδίκαση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο. Στις 30 Μαρτίου ο αστυνομικός απαλλάχθηκε. Ο Εισαγγελέας Εφετών Πατρών άσκησε αναίρεση, όμως ο αστυνομικός απαλλάχθηκε ξανά τον Δεκέμβριο. Η Όλγα Μπ. είχε επίσης καταθέσει μήνυση στην Πάτρα τον Σεπτέμβριο του 2003 κατά δύο δικαστικών κλητήρων που ισχυρίστηκαν ψευδώς ότι της επέδωσαν κλητήριο θέσπισμα να παρουσιαστεί στην αρχική δίκη. Τον Ιούνιο, το Πλημμελειοδικείο Αμαλιάδας συνέστησε να απαλλαγούν οι κλητήρες, όμως η σύσταση ανατράπηκε στις 21 Σεπτεμβρίου από τον Εισαγγελέα Εφετών Πατρών, ο οποίος κίνησε ποινική διαδικασία εναντίον τους. Η υπόθεση πρόκειται να εκδικαστεί συγχρόνως με την έφεση για την υπόθεση του βιασμού.
Εκδίωξη οικογενειών Ρομά

Κοινότητες Ρομά αναφέρθηκε ότι εκδιώχθηκαν από τρεις τοποθεσίες στην Αθήνα, που προορίζονταν για μετατροπή σε ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Οι αρχές, παραλείποντας να διευκολύνουν τη μετακίνησή τους σε κατάλληλη εναλλακτική στέγη, παραβίασαν το Διεθνές Σύμφωνο για τα Οικονομικά, Κοινωνικά και Πολιτισμικά Δικαιώματα, το οποίο έχει επικυρώσει η Ελλάδα. Αυτές οι εκδιώξεις αντιβαίνουν επίσης στο «Ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης για την Κοινωνική Ένταξη των Ελλήνων Ρομά» της κυβέρνησης, το οποίο αναφέρει ότι «αναμένεται ότι μέχρι το τέλος του 2005 κανένας Έλληνας Ρομ δεν θα διαμένει σε αντίσκηνα ή αυτοσχέδια καταλύματα».

Αντίρρηση συνείδησης

Η νομοθεσία και η πρακτική που σχετίζεται με θητεία πολιτικού χαρακτήρα εναλλακτική της στρατιωτικής συνέχισαν να είναι τιμωρητικής φύσης, παρ’ όλο που νέα νομοθεσία που τέθηκε σε ισχύ το 2004 μείωσε τη διάρκεια αυτής της εναλλακτικής θητείας. Η Ειδική Επιτροπή, που προβαίνει σε συστάσεις για αιτήσεις αναγνώρισης αντίρρησης συνείδησης, πρότεινε την καθολική απόρριψη των αιτήσεων που βασίζονται σε ιδεολογικούς λόγους και όπου οι αιτούντες δεν δηλώνουν συγκεκριμένες πεποιθήσεις.

Η Διεθνής Αμνηστία ζήτησε την επανεκτίμηση των μεθόδων της Επιτροπής και κάλεσε τις αρχές να καθιερώσουν θητεία εναλλακτική της στρατιωτικής, καθαρά πολιτικού χαρακτήρα, έξω από τη δικαιοδοσία του Υπουργείου ʼμυνας.

Στις 5 Απριλίου η αίτηση του Κυριάκου Καπίδη για αναγνώριση αντίρρησης συνείδησης στη στρατιωτική θητεία για ιδεολογικούς λόγους απορρίφθηκε επειδή ο αιτών «δεν παρουσίασε πειστικά τις απόψεις του ως προς το γιατί αντιτίθεται στη στρατιωτική θητεία ως μέρος γενικής αντίληψης ζωής και δεν παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία για δραστηριότητες και τρόπο ζωής που να καθοδηγούνται χαρακτηριστικά από ιδεολογικές πεποιθήσεις που θα τον εμπόδιζαν να εκτελέσει τα στρατιωτικά του καθήκοντα».
Ο επαγγελματίας οπλίτης Γιώργος Μοναστηριώτης καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 μηνών για λιποταξία μετά την άρνησή του για λόγους συνείδησης να ακολουθήσει τη μονάδα του στη Μέση Ανατολή τον Μάιο του 2003. Επίσης δήλωσε παραίτηση από το Πολεμικό Ναυτικό για τον ίδιο λόγο. Στις 6 Οκτωβρίου αφέθηκε ελεύθερος εν όψει της έφεσής του.
Ο αντιρρησίας συνείδησης Λάζαρος Πετρομελίδης δικάστηκε στις 16 Δεκεμβρίου για δύο κατηγορίες ανυποταξίας στο Ναυτοδικείο Πειραιά. Καταδικάστηκε ερήμην σε φυλάκιση δυόμισι ετών.
Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών κατά των Βασανιστηρίων
Τον Νοέμβριο εξετάστηκε η τέταρτη περιοδική έκθεση της Ελλάδας προς την Επιτροπή των Η.Ε. κατά των Βασανιστηρίων. Οι ανησυχίες που εξέφρασε η Επιτροπή περιλάμβαναν εκείνες που είχε εκφράσει προηγουμένως η Διεθνής Αμνηστία, συγκεκριμένα την παράλειψη να διερευνηθούν εγκαίρως οι ισχυρισμοί για βασανιστήρια και κακομεταχείριση και την έλλειψη αποτελεσματικού ανεξάρτητου συστήματος επίβλεψης για τη διερεύνηση των καταγγελιών. Η μεταχείριση των Αλβανών μεταναστών, τα χαμηλά ποσοστά αναγνώρισης της προσφυγικής ιδιότητας, οι καταναγκαστικές εκδιώξεις Ρομά, η παράλειψη να διερευνηθεί η εξαφάνιση παιδιών από το ίδρυμα Αγία Βαρβάρα και η υπερβολική χρήση βίας και πυροβόλων όπλων από την αστυνομία ήταν μεταξύ των ζητημάτων που επισήμανε η Επιτροπή.

Εκθέσεις / επισκέψεις της Διεθνούς Αμνηστίας

Έκθεση: Europe and Central Asia: Summary of Amnesty International’s Concerns in the Region, January-June 2004: Greece (AI Index: EUR 01/005/2004).
κανε το φαρμακο σου ζωη,
και την ζωη σου φαρμακο σου.
Προφίλ μέλους E-Mail User Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
alelev
Μαντρόσκυλος
*****


Avatar


Μηνύματα: 14.679
Registered: 4-10-2003
Τοποθεσία: Αθήνα.
Member Is Offline

Διάθεση: Κάλιστη

Εστάλη στις 26-5-2005 στις 16:46 Απάντηση με παράθεση


Και ο "ελληνας" της Ντροπης!Μιά χαρά.
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member  Αυτός ο χρήστης έχει MSN Messenger 's Yahoo
krino
Posting Freak
*****
Μηνύματα: 23.828
Registered: 4-7-2003
Τοποθεσία: εγω απο κατω, το μωρο μου απο πανω :)
Member Is Offline

Διάθεση: Αστειέμπορας

Εστάλη στις 26-5-2005 στις 17:01 Απάντηση με παράθεση


Αμα σε ολα αυτα εχεις μονο αυτο να πεις....

Φανταζομαι να εχεις υποψη σου τον "Ελληνα της μιζεριας"....
Κοινωνια χωρις κριτικο ματι ειναι μια αποστειρωμενη κοινωνια και φυσικα χωρις μελλον.....
Αλλωστε ειναι ευκολο να βρει κανεις το λογο που στην Ελλαδα εχουμε φτασει να ειμαστε πρωτοι σε επιπεδα διαφθορας. Οταν σχολιαζονται τα κακως κειμενα της κοινωνιας μας και η απαντηση ειναι "ο Ελληνας της ντροπης" που αλλου θα πορευομασταν???

Φυσικα το οτι ο προεδρος των πρωτοδικων (πρωην πλεον) ειναι στο Κορυδαλλο γιατι αποκαλυφθηκε οτι μιζαριζοταν σε τουλαχιστον 11 περιπτωσεις δεν ξενιζει κανενα. Το οτι ο Μυτης που ειχε αναλαβει την εκδικαση της 17Ν εμπλεκεται και αυτος σε εκνομες ενεργειες ουτε αυτο ξενιζει....

Ο Ελληνας της ντροπης.....
χεχεχε.....
:D:DΕλληνες ειστε και φαινεστε.....
κανε το φαρμακο σου ζωη,
και την ζωη σου φαρμακο σου.
Προφίλ μέλους E-Mail User Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
alelev
Μαντρόσκυλος
*****


Avatar


Μηνύματα: 14.679
Registered: 4-10-2003
Τοποθεσία: Αθήνα.
Member Is Offline

Διάθεση: Κάλιστη

Εστάλη στις 26-5-2005 στις 17:11 Απάντηση με παράθεση


Παράθεση:
Originally posted by krinoΕλληνες ειστε και φαινεστε

Ευτυχώς που δεν έχουμε την ατυχία να διεκδικείς και εσύ την Ελληνική ιθαγένεια.
Μιά χαρά.
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member  Αυτός ο χρήστης έχει MSN Messenger 's Yahoo
krino
Posting Freak
*****
Μηνύματα: 23.828
Registered: 4-7-2003
Τοποθεσία: εγω απο κατω, το μωρο μου απο πανω :)
Member Is Offline

Διάθεση: Αστειέμπορας

Εστάλη στις 26-5-2005 στις 17:25 Απάντηση με παράθεση


Αυτο θα μου ελειπε!!!

Τι να την κανεις τετοια ιθαγενεια οταν την απαρτιζουν .... ιθαγενεις??


Τεσπα, βαριεμαι να ανοιξω τετοια κουβεντα, επι του θεματος μονο παρακαλω.
κανε το φαρμακο σου ζωη,
και την ζωη σου φαρμακο σου.
Προφίλ μέλους E-Mail User Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
alelev
Μαντρόσκυλος
*****


Avatar


Μηνύματα: 14.679
Registered: 4-10-2003
Τοποθεσία: Αθήνα.
Member Is Offline

Διάθεση: Κάλιστη

Εστάλη στις 26-5-2005 στις 17:35 Απάντηση με παράθεση


Παράθεση:
Originally posted by krino
επι του θεματος μονο παρακαλω.

Επί του θέματος:


Κριτική ασκούν μόνο όσοι έχουν την ελληνική υπηκοότητα.


Οι υπόλοιποι αλλοδαποί,αλλοεθνείς κ.λ.π. να κοιτάτε τη δουλίτσα σας και να είστε ευγνόμωνες για το μεροκάματο που σας έχουν εξασφαλίσει οι Ελληνες.


Γκέγκε;
Μιά χαρά.
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member  Αυτός ο χρήστης έχει MSN Messenger 's Yahoo
krino
Posting Freak
*****
Μηνύματα: 23.828
Registered: 4-7-2003
Τοποθεσία: εγω απο κατω, το μωρο μου απο πανω :)
Member Is Offline

Διάθεση: Αστειέμπορας

Εστάλη στις 26-5-2005 στις 17:39 Απάντηση με παράθεση


Παράθεση:
Originally posted by alelev
Παράθεση:
Originally posted by krino
επι του θεματος μονο παρακαλω.

Επί του θέματος:


Κριτική ασκούν μόνο όσοι έχουν την ελληνική υπηκοότητα.


Οι υπόλοιποι αλλοδαποί,αλλοεθνείς κ.λ.π. να κοιτάτε τη δουλίτσα σας και να είστε ευγνόμωνες για το μεροκάματο που σας έχουν εξασφαλίσει οι Ελληνες.


Γκέγκε;
Δεν εχει μπερδεψει μονο σωβρακα με γραβατες αλλα και καλτσες και σουτιεν....

Να σε ενημερωσω οτι η εκθεση ειναι του Ελληνικου τμηματος της Διεθνης Αμνηστειας.
Ο γραφων επισης εχει ακριβως τα ιδια δικαιωματα με τους υπολοιπους κατοικους σε αυτη την χωρα.


Αλλα ειπαμε κουβεντα επι της ουσιας δεν υπαρχει διαθεση να γινει οποτε.....
Δυστυχως ειναι δυσκολος ο διαλογος με ιθαγενεις....
κανε το φαρμακο σου ζωη,
και την ζωη σου φαρμακο σου.
Προφίλ μέλους E-Mail User Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
alelev
Μαντρόσκυλος
*****


Avatar


Μηνύματα: 14.679
Registered: 4-10-2003
Τοποθεσία: Αθήνα.
Member Is Offline

Διάθεση: Κάλιστη

Εστάλη στις 26-5-2005 στις 17:45 Απάντηση με παράθεση


Παράθεση:
Originally posted by krino


Να σε ενημερωσω οτι η εκθεση ειναι του Ελληνικου τμηματος της Διεθνης Αμνηστειας.


****Ιδια "μπουμπούκια" με σένα είναι και αυτοί.Ο γραφων επισης εχει ακριβως τα ιδια δικαιωματα με τους υπολοιπους κατοικους σε αυτη την χωρα.****Το να κατοικείς σε μιά χώρα δε σου δίνει τα ίδια δικαιώματα με τους "ιθαγενείς".Αλλα ειπαμε κουβεντα επι της ουσιας δεν υπαρχει διαθεση να γινει οποτε.....
Δυστυχως ειναι δυσκολος ο διαλογος με ιθαγενεις....****Κουβέντα με αυτούς που ντρέπονται που είναι ελληνες ΔΕΝ γίνεται.


Γιαουρτάκια (τα προβληματικά της ΦΑΓΕ),ευχαρίστως να σας "χορηγήσουμε".
Μιά χαρά.
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member  Αυτός ο χρήστης έχει MSN Messenger 's Yahoo
oldjedai
Posting Freak
*****


Avatar


Μηνύματα: 22.942
Registered: 19-2-2003
Τοποθεσία: ΕΝΘΕΣΣ.
Member Is Offline

Διάθεση: ALZAMIENTO

Εστάλη στις 26-5-2005 στις 18:10 Απάντηση με παράθεση


:cool:

Πιστευω να ξερεις Αλεξ , οτι εκεινος που τροφοδοτει με "ενημερωσεις" την "Διεθνη Αμνηστια" , ειναι καποιος Παναγιωτης Δημητρας , ανθελληνας οσο και ο Πρεσπας/Ερωτοκριτος...

Ουνα φατσα , ουνα ρατσα και η κοπρια στα λαχανα...

Α... Πρεσπα . μην ξεχασω ...την ανακοινωση του Δημητρα , βαλτην εκει που ξερεις και συνεχισε να κουνιεσαι...

:D
ΖΗΤΩ η Μανωλαδα ..

''Σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών απο τους εργοδότες είναι η διαιώνιση της σκλαβιας''

Καιρος οι πολιτες να παρουν τις τυχες τους στα χερια τους ... ΟΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .

ΟΞΩ οι ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ και οι ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ...που μολυνουν την χωρα .

Από το βιβλίο “Εγχειρίδιο Βλακείας”
Μόνο σαν ειρωνικό σχόλιο μπορεί να γίνει δεκτό πως όποιος απομνημόνευσε μια ντάνα βιβλία και τσέπωσε ένα χαρτί έγινε αυτομάτως επιστήμων. Άλλο μνήμη και πολυγνωσία και εντελώς άλλο η σκέ­ψη- το φωνάζουν αιώνες οι αρχαίοι (Ηρά­κλειτος, Δημόκριτος), το λέει γουστόζικα και η ξένη παροιμία, «γνώσεις χωρίς μυα­λό είναι γάιδαρος φορτωμένος βιβλία».
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
krino
Posting Freak
*****
Μηνύματα: 23.828
Registered: 4-7-2003
Τοποθεσία: εγω απο κατω, το μωρο μου απο πανω :)
Member Is Offline

Διάθεση: Αστειέμπορας

Εστάλη στις 26-5-2005 στις 18:47 Απάντηση με παράθεση


Παράθεση:
Originally posted by alelev
Ο γραφων επισης εχει ακριβως τα ιδια δικαιωματα με τους υπολοιπους κατοικους σε αυτη την χωρα.****Το να κατοικείς σε μιά χώρα δε σου δίνει τα ίδια δικαιώματα με τους "ιθαγενείς".


Νομιζεις.....
Μια αναγνωση του Συνταγματος θα σε βοηθουσε κομματακι....


:D:D:D:D
κανε το φαρμακο σου ζωη,
και την ζωη σου φαρμακο σου.
Προφίλ μέλους E-Mail User Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
 Σελίδες:  1  2  3  ..  31


Go To Top


Powered by XMB
Developed By Aventure Media & The XMB Group © 2002-2005
Multiforums.gr - Μια ακόμη υπηρεσία της MultiForums OE. Φιλοξενία MultiHosting.gr.
Άλλες υπηρεσίες της Multiforums OE: MultiHosting.gr. MultiLabs.gr. MultiPlanet.gr. MultiRadio.gr. MultiPolls.gr. MultiBlogs.gr. WebStocks.gr.