MultiForums.gr  MultiHosting.gr  MultiBlogs.gr  MultiPolls.gr  WebStocks.gr  
Το φόρουμ των επιστημών Τελευταία ενέργεια: Ποτέ
Not logged in [Σύνδεση - Εγγραφή]
Go To Bottom
<-- Ακούστε Multi Radio Live

[ Κεντρική σελίδα ] [ Κόκκινο δωμάτιο ] [ Πράσινο δωμάτιο ] [ Μπλε δωμάτιο ] [ Καφέ δωμάτιο ] [ Λευκό δωμάτιο ]

Εκτυπώσιμη Έκδοση | εγγραφή στο θέμα | Προσθήκη στα αγαπημένα  
 Σελίδες:  1  ..  24  25  26
Συγγραφέας: Θέμα: Γυναικολογικά
TC
from 0 to bitch in 2.7 secs

Registered: 24-5-2003
Member Is Offline

Διάθεση: onirama

Εστάλη στις 23-4-2010 στις 15:58 Απάντηση με παράθεση

Δεν είναι θέμα αμφισβήτησης... περισσότερο θέμα πιο σφαιρικής άποψης, διαφορετικής προσέγγισης...

Καλά αποτελέσματα!

:)

Γλέντα τον εαυτό σου ωσάν νούμερο!

let Life happen
Προφίλ μέλους Ιστοσελίδα μέλους Δείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member  Αυτός ο χρήστης έχει MSN Messenger 's Yahoo
aggelina
μαθητής

Registered: 23-4-2010
Member Is Offline

Εστάλη στις 23-4-2010 στις 22:24 Απάντηση με παράθεση

kalispera!molis eggrafika giati kathws epsaxna sto internet sxetika me ta gynofen,vrhka th selida sas kai panikovlhmenh thelw na rwthsw an kserete kati parapanw.
eimai 18 xronwn kai logw auksishs tryxofyias k akmhs kai me tromerh astatheia sthn periodo mou kai ponous gennas(!!!)o gynaikologos mou eipe na parw toulaxiston gia ena 6mhno ta gynofen kai an ta anteksw na ta synexisw.kala mexri edw.to terastio provlhma einai oti mou eipe pws prepei na kopsw to kapnisma(kapnizw ap ta 13)kai an kai den kapnizw ypervolika wstoso mou fainetai adynato na to kopsw.
epishs mou eipe oti apagoreyetai h polywrh ekthesh ston hlio.ma einai dynaton?kalokairi erxetai.dhladh oses pernoun antisyllhptika den kanoun hliotherapia?
epishs paizei na parw kila.eimai 50 kila(ypsos 1.63)kai etsi kai parw grammario tha aytoktonhsw.
shmera ksekinhsa thn agwgh kai hdh exw pesei se katathlipsh.opoia exei dokimasei ta gynofen mporei na mou pei sxetika?parenergeies,gia to varos,ola o,ti mporei..
eyxaristw.
Προφίλ μέλουςΔείτε όλα τα μηνύματα του χρήστη U2U Member
plg
μαθητής

Registered: 22-4-2010
Member Is Offline

Εστάλη στις 23-4-2010 στις 22:50 Απάντηση με παράθεση

Καταρχήν TC ευχαριστώ πολύ!!!

Aggelina δεν ξέρω αν διάβασες τι είχα γράψει πιο πάνω... Τα gynofen τα έπαιρνα 10 χρόνια. Ξεκίνησα όταν ήμουν 19 χρονών... οι λόγοι που μου τα έδωσε ο γιατρός ήταν ακριβώς ίδιοι με τους δικούς σου. Θα ξεκινήσω μια μια της ερωτήσεις σου. Όσο αφορά το κάπνισμα... και εγώ κάπνιζα και μου είπε ο γιατρός να κάνω το πολύ 5-10 τσιγάρα την ημέρα (η αλήθεια είναι ότι έκανα πολλά παραπάνω και έκανα πολύ κακώς). Τώρα ότι έχει να κάνει με το βάρος.... γενικά για τα αντισυλληπτικά λένε ότι παίρνεις κιλά... εγώ ήμουν (ιδιαίτερα τότε) πολύ αδύνατη και παρέμεινα πολύ αδύνατη.... το βάρος μου δεν αυξήθηκε καθόλου... η μόνη διαφορά ήταν ότι μεγάλωσε πολύ λίγο το στήθος μου (όταν εννοώ λίγο, φαντάσου ότι δεν άλλαξα νούμερο)... κάποια άλλη που έπαιρνε μείωσε το αλάτι για να μην πάρει κιλά (γιατί φοβόταν την κατακράτηση). Για τον ήλιο δεν ήξερα κάτι και γι' αυτό δεν πρόσεξα ποτέ.
Όλα αυτά που σου λέω βέβαια έχουν να κάνουν και με τον οργανισμό.... ο δικός σου μπορεί να αντιδράσει τελείως διαφορετικά απ' ότι ο δικός μου.
Το μεγάλο λάθος μου ήταν ότι τα έπαιρνα για πολύ μεγάλο διάστημα. Δεν ήθελα να τα κόψω με τίποτα... πρώτη φορά στη ζωή μου είχα σταθερή περίοδο και ήταν όλα καλά για πολλούς λόγους. Φαντάσου έλεγα στο γιατρό ότι δεν θέλω να τα σταματήσω. Αλλά είναι μέγα λάθος να τα παίρνεις τόσα πολλά χρόνια.
Ευτυχώς κατάφερα να πεισθώ και τα σταμάτησα... ξεκίνησα ομοιοπαθητική και είμαι πολύ καλά χωρίς να τροφοδοτώ τον οργανισμό μου με χημικά.

Εννοείται ότι δεν πρέπει να πάρεις σαν δεδομένη την δική μου εμπειρία γιατί όπως σου είπα και παραπάνω έχει να κάνει με τον οργανισμό. Και σίγουρα οι γιατροί ξέρουν καλύτερα.

Το βασικό όμως είναι να μην σε πιάσει κατάθλιψη γιατί όλα παίζουν ρόλο ακόμα και η ψυχολογία.
aggelina
μαθητής

Member Is Offline

Εστάλη στις 24-4-2010 στις 00:34 Απάντηση με παράθεση

Plg σ ευχαριστώ παρα πολύ για την ανταπόκριση,ηδη νιώθω ανακουφισμένη απ την ομαλη εμπειρία σου με τα gynofen γιατί πραγματικά πανικοβλήθηκα αρχικά..
Σιγουρα οι γιατροι ξερουν καλυτερα,αλλα το να ακους και καποιον που εχει ζησει την εμπειρια είναι κι αυτο μια παρηγορια..
Να εκθεσω καποια επιπλεον ερωτηματα σχετικα:τα gynofen τα επαιρνες χρονια..είχες αποτελεσμα στο προβλημα τριχοφυιας-ακμης?ηταν αισθητή η καλυτερευση?και πόσο διαστημα χρειαστηκε να περασει για να δεις αποτελεσματα?.

Υ.Γ:παντως 10 χρονια?ηρωιδα!!εγω για 6 μηνες(και αν αντεξω)σηκωσα τον κοσμο.
plg
μαθητής

Member Is Offline

Εστάλη στις 24-4-2010 στις 13:51 Απάντηση με παράθεση

Και εγώ το ίδιο με σένα έκανα... ήθελα να ακούσω την άποψη κάποιων με την ίδια εμπειρία στο πρόβλημα που έχω αυτή τη στιγμή... οπότε σε καταλαβαίνω!!!

Οι απαντήσεις στα ερωτήματα που έθεσες.... εγώ δεν είχα μεγάλο πρόβλημα τριχοφυίας - ακμής αλλά υπήρξε αποτέλεσμα... μου έπεφταν όμως και τα μαλλιά μου, επειδή οι ορμόνες μου έπαιζαν πεντοζάλι... και εκεί είδα διαφορά.
Τώρα όσον αφορά το διάστημα που πέρασε για να δω τα αποτελέσματα... δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν θυμάμαι καθόλου. Έχουν περάσει και 14 χρόνια.... ;)

Μην ανησυχείς θα πάνε όλα καλά.
aggelina
μαθητής

Member Is Offline

Εστάλη στις 24-4-2010 στις 14:51 Απάντηση με παράθεση

ευχαριστώ και πάλι!
ευχομαι και σε σενα το ιδιο(να πανε ολα καλα με το προβλημα σου)! ;)
plg
μαθητής

Member Is Offline

Εστάλη στις 25-4-2010 στις 14:01 Απάντηση με παράθεση

ευχαριστω πολύ κοριτσάκι μου!!!!
dafni d
μαθητής

Registered: 28-7-2010
Member Is Offline

Εστάλη στις 28-7-2010 στις 02:39 Απάντηση με παράθεση

καλημερα σας ειμαι νεο μελος 28 ετων και θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας για μια κυστη 4,5 εκατοστων που εχω στην αριστερη ωοθηκη.εχω κανει καρκινικους δεικτες και βγηκαν καλοι,ο υπερηχος εδειξε ομαλο αλλα παχυ τοιχωμα αλλα εγω κοντευω να σκασω απο το αγχος μου.επιπλεον η εν λογω ωοθηκη ειναι 4,8 εκατοστα,ειναι φυσιολογικο να εχει μεγαλωσει τοσο πολυ το μεγεθος της?περιοδος μου ηρθε σημερα χωρις καθυστερηση.βλεποντας την κοιλια μου νομιζω πως αριστερα ειναι λιγο πιο πρησμενη απο οτι δεξια..φοβαμαι αρκετα για κακοηθεια γιατι ο γιατρος δεν μου το απεκλεισε τελειως.αν γνωριζεται κατι που μπορει ναμε βοηθησει,σας ευχαριστω εκ των προτερων!
Radmila
καθηγητής

Registered: 9-8-2005
Member Is Offline

Διάθεση: No Mood

Εστάλη στις 28-7-2010 στις 15:05 Απάντηση με παράθεση

Προς Dadni d, έστω ότι έχουμε γνώμη και στην λέμε, σε ΤΙ θα σε βοηθούσε αυτό; πες ότι μαζεύεις 500 γνώμες ...
θα αισθανθείς, ψυχικά ή σωματικά, καλύτερα μετά; Δε νομίζω.

Το καλύτερο που θα μπορούσαμε να σου πούμε είναι κανένας καλός γυναικολόγος για μια δεύτερη γνώμη.

Στη Θεσσαλονίκη, ένας καλός που πάω γω είναι ο Σιδηρόπουλος,
ολίγον ευροφωνιάς αλλά στα λέει όλα.

Ubi dubium ibi libertas
Veritas odium parit

Για όλα τα αδικοχαμένα αγγελούδια ....
«εκτός από τη μάνα σου κανείς δε σε θυμάται, σε τούτο το τρομακτικό ταξίδι του χαμού...»

Κωνσταντίνα δεν είσαι μόνη...
Nerrissa
Natalija

Registered: 21-3-2005
Member Is Offline

Διάθεση: Δέσε με

Εστάλη στις 29-7-2010 στις 12:06 Απάντηση με παράθεση

Δάφνη, δεν θα έπρεπε να κάνεις αμέσως ΤΕστ Παπ;

I'm wired to the world
That's how I know everything
I'm superbrain